Můj účet
Přepnout menu
Svěřte péči o své oči a brýle profíkům z Easy Optic

Svěřte péči o své oči a brýle profíkům z Easy Optic

Váš zrak je jeden z nejdůležitějších smyslů, který máte. Umožňuje vám objevovat svět, vstřebávat jeho krásy a uchovávat si vzpomínky na zásadní okamžiky po celý život. Věnujte proto svým očím péči, jakou si zaslouží, a chraňte je kvalitními dioptrickými i slunečními brýlemi. Abyste si ovšem byli jistí, že kupujete brýle, které jsou pro vaši oční vadu či korekci vhodné, spolehněte se na kvalitní oční optiku, kde vám odborně poradí.

A tak vítejte ve světě Easy Optic! Světě, kde je výběr stylových a skvěle padnoucích brýlí prostě hračka! Brýle u nás nakoupíte online nebo v příjemném prostředí oční optiky v centru Prahy. 

 

Co všechno u nás v Easy Optic najdete?

 

  • Profesionální obsluha

Jsme hrdí na to, že nejsme jen obyčejná optika. Jsme tým nadšených a kvalifikovaných profesionálů, který si zakládá na tom, abyste si pořízení a nošení brýlí užili tak, jako si my užíváme naši práci.

Dokážeme velmi dobře poradit s tvarem, velikostí i barvou obrouček a pomůžeme vybrat nejvhodnější skla pro vaše maximální pohodlí. Je pro nás důležité, abyste od nás odcházeli s pro vás dokonalými brýlemi.

 

  • Široká nabídka značkových a stylových brýlí

V Easy Optic si zakládáme na tom, aby si u nás vybral opravdu každý, proto se pyšníme širokou nabídkou značkových brýlí, které zaručují prvotřídní kvalitu materiálů, díky tomu pak lépe drží na obličeji (za nosem a ušima) a jejich nošení je tak mnohem příjemnější než u méně kvalitních brýlových obrub.

Jsme milovníci módních trendů a pečlivě sledujeme všechny novinky, proto si můžete být jisti, že vyberte takové, které perfektně podtrhnou vaši osobnost i vzhled. V kamenné optice na Vinohradech máme až 1000 brýlových obrub skladem, které drží krok s nejnovějšími módními trendy i technologickými inovacemi. Na výběr budete mít z brýlových obrub luxusních značek Oliver Peoples, Alain Mikli, Strack, Dolce & Gabbana a Prada, lifestylových značek Ray-Ban, Polo Ralph Lauren, Vogue nebo třeba Michael Kors.

Pokud jste vášniví sportovci - my jsme v Easy Optic dokonale propadli značce Oakley, a tak vám s nadšením pomůžeme vám vybrat brýle, které vás povedou za nejlepšími sportovními výkony.

 

  • Značková prémiová skla s výrobou přímo u dodavatele

Jsme schopni zajistit výrobu skel pro běžnou korekci i skla do kanceláře a multifokální (pro korekci do blízka a dálky zároveň). Všechny typy skel nabízíme až do maximálního tenčení (pokud máte vysoké dioptrie) tak se ujistíme, aby se skla vešla i do tenčí brýlové obruby. 

Záleží nám i na pohodlí a dlouhé životnosti vašich skel, proto všechna skla v nabídce mají:

  • antireflexní vrstvu (proti odrazu venkovních objektů na sklech) 
  • vrstvu proti poškrábání brýlí 
  • kvalitní ochranu proti UV záření 
  • hydrofobní úpravu (díky ní se brýle dobře čistí a neulpívá na nich voda nebo prach)

 

Úzce spolupracujeme s dodavateli a tak vsaďte na kvalitní značkové brýlové čočky Zeiss, Ray-Ban, Oakley, Essilor a OmegaOptix. Brýle po vašem výběru, putují přímo do jejich špičkově vybavených laboratoří, kde se kvalifikovaní pracovníci postrají o precizní zábrus a kontrolu kvality.

 Naše nabídka je opravdu široká a dále vám nabízíme i vhodná sluneční dioptrická skla od značek Ray Ban, Oakley a Zeiss a to v různých barvách, stupních barevného tónování barvy i v samozabarvovacím či polarizačním provedení

 

  • Měření zraku, kontrola a aplikace kontaktních čoček

Kromě širokého výběru brýlových obrub a kvalitních skel nabízíme také velký segment služeb, které vám zpříjemní a usnadní nákup vysněných brýlí. Tou hlavní je profesionální oční optometrické vyšetření. Naše pečlivé a trpělivé optometristky Martina s Andreou berou Vaše oči za své což zjistíte během prvních pár chvil. Mají dlouholeté odborné zkušenosti, takže lehce vyřeší i komplikovanější korekce. Přesně vám naměří dioptrie, a vždy si udělají čas na vaše otázky. Také vám ochotně pomůžou s první aplikací kontaktních čoček a pečlivě zkontrolují, zda je správně nosíte.

 

Ty nejlepší optiky, do nichž se budete vždy rádi vracet, pak nabízí ještě i něco navíc! V Easy Optic se tak můžete těšit ještě například na:

Mezi naše další doplňkové služby patří například možnost objednání menší či větší velikosti brýlí, pokud ta stávající nesedí nejlépe, nebo objednání jiné barvy, pokud brýle sedí, ale barva vám nevyhovuje. Následné úpravy brýlí, pokud se brýle zkřiví, uvolní nebo padají z nosu, stejně tak jako ultrazvukové vyčištění celých brýlí včetně skel máte u nás v rámci záruky a servisu zdarma.

V Easy Optic uděláme vše pro to, aby byl pro vás výběr správných brýlí příjemným zážitkem. Objednat se můžete pohodlně online z domova, v nabídce máme neuvěřitelné trendy módní obruby i skla světových značek a navíc máme ten nejlepší personál! Zastavte se u nás v Easy Optic v Praze a přesvědčte se sami.

Váš tým Easy Optic.

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?