Můj účet
Přepnout menu
Staňte se profi designérem svých slunečních brýlí Ray-Ban nebo Oakley!

Staňte se profi designérem svých slunečních brýlí Ray-Ban nebo Oakley!

Víte přesně, jak mají vypadat Vaše vysněné sluneční brýle Ray-Ban nebo Oakley, ale v žádné optice na ně nemůžete narazit? Potom neváhejte přijít k nám do Easy Optic! U nás si můžete svůj vlastní originální kousek vytvořit přesně podle Vašich představ. A jak na to? Velmi jednoduše!

Online designové studio přímo u nás v Easy Optic

V Easy Optic Vám zapůjčíme ipad s jednoduchou online aplikací Smartshopper a necháme Vás tvořit. V aplikaci nejprve vyberete vytoužený tvar Ray-Ban nebo Oakley z nabídky asi 60 trendy modelů od každé značky!

Teď už je všechno ve Vašich rukách a můžete upustit uzdu své fantazii. Co všechno lze na brýlích vylepšit, aby se z nich stal Váš jedinečný módní kousek?

    1. Vyberte si barvu rámu

Vybírat můžete z desítek barev a vzorů obouček. Co třeba zlatá, stříbrná nebo stylová rose gold pro Ray-Ban model Round Metal? Všechny tyto barvy perfektně ladí s různými druhy šperků. Nebo zářivě neonové barvy u Oakley, které doplní váš sportovní outfit?  A co víc, Vaše brýle nemusí být jen jednobarevné! Design předního rámu a stranic se může barevně lišit, aby Vás v davu opravdu nikdo nepřehlédl.

      2. Barva a typ skel je jen na Vás

Vy rozhodnete o tom, jaký bude váš pohled na svět!  A dívat se na něj můžete skrz jakoukoliv barvu a typ skla. Trendy zrcadlové odstíny, dvoubarevné gradienty a dokonce i samozabarvovací čočky! Na čočky si můžete přidat také polarizaci pro jasnější vidění například při řízení nebo sportu.

     3. Na detailech záleží

Podepište si své brýle Vašimi iniciály, jménem nebo přezdívkou na koncovkách Ray-Ban brýlí!  U Oakley si můžete podpis umístit přímo do rohu brýlových skel.  Teď už si je bezpečně poznáte napořád. Podpis můžete také přidat na pouzdro. Co víc si přát.

Tato kouzla s designem brýlí zvládnete  v Easy Optic velmi rychle sami nebo s naší pomocí. Hotový design na místě zadáme do výroby a vy se můžete těšit na své jedinečné brýle už za pár dní!

TIP na Vánoční dárek:  Co takhle vytvořit unikátní design brýlí pro někoho z Vašich blízkých? Pospěšte k nám do Easy Optic, kde Vám s přípravou unikátního dárku rádi pomůžeme.

Váš tým Easy Optic

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

 

 

 

 

 

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?