Můj účet
Přepnout menu
Žhavé novinky ze světa slunečních brýlí jsou tu!

Žhavé novinky ze světa slunečních brýlí jsou tu!

Také se letní parné dny nadmíru užíváte? Slunce, horko a bezstarostná zábava s přáteli? Abyste nemuseli mhouřit oči a schovávat se pod slunečníkem, udělejte si radost a pořiďte si módní sluneční brýle z naší nové kolekce. Ochrání vaše oči před škodlivým slunečním zářením a budou vám proklatě slušet!

Nechte se zlákat nejnovějšími modely značkových slunečních brýlí v Easy Optic! Podívejte se, co se bude v létě nosit, a pořiďte si nejnovější modely brýlí značek Michael Kors, Polo Ralph Lauren, Oakley, Vogue, Oliver Peoples nebo Prada. Dokonalé módní kousky se 100% UV ochranou už jen v Easy Optic!

MÓDNÍ NOVINKY PRO DÁMY

Tak nějak tušíme, že dámské sluneční brýle značky Michael Kors s bílo-zlatými obrubami se u nás moc dlouho neohřejí. Bodejť by ne, vždyť velká skla kapkovitého tvaru jsou stále top! Tyto prémiové brýle s kovovými obroučkami v bílé a světle zlaté barvě vypadají velmi žensky a dokonale tak podtrhnou rysy vašeho obličeje. Podívejte se na svět zpoza těchto módních brýlí s hnědým gradientem a přivítejte slunce s noblesou!

Ani světově proslulá fashion značka Vogue není pozadu! Na trh přivádí nové modely dámských slunečních brýlí reprezentované modelkou Hailey Bieber. Tyto malé obdélníkové sluneční brýle s černými obrubami a tmavě šedými skly vás ochrání nejen před evropským sluncem, ale také před otravnými blesky senzacechtivých paparazzi.

Nezalekněte se luxusu a pořiďte si žhavou novinku značky Prada, šarmantní brýle Prada 14Z v maximálně přitažlivé bílé barvě. S těmito brýlemi na obličeji z vás muži nespustí oči! Prémiový acetát, velké oversized očnice ve tvaru šestiúhelníku, masivní stranice s ikonickým stříbrným logem Prada Milano, to vše dělá tento model luxusním a zároveň originálním módním doplňkem každého dámského outfitu!

TRENDY SLUNEČNÍ BRÝLE I PRO MUŽE

Prada má specialitku i pro muže! Zase další perfektní model, ve kterém tato značka zužitkuje přesně to, co umí nejlépe - pohrávat si s designem a robustností brýlových obrub tak, aby byly maximálně stylové a přitom stále jemné a pohodlné. Tak jako tyto pánské sluneční brýle Prada s obdélníkovými skly, masivními obrubami a decentním logem na stranicích. Brýle s tmavě šedými čočkami jsou přímo ďábelsky sexy. S nadšením je budete nosit do práce i na ležérní vycházky do města… pokud vás tedy partnerka pustí samotného.

Nejste nafrněný frajírek, vy jen zatraceně dobře víte, co vám sluší! Tak vykročte sebejistě do nového dne a vyzbrojte se těmito módními slunečními brýlemi POLO Ralph Lauren v transparentní zelené barvě. Co vám mohou nabídnout? Kulaté retro očnice, tmavě šedá skla, lesklé zelené obruby a pořádnou dávku sebevědomí!

Máte chuť být trošku rebel? Toužíte po trendy looku, ale mainstream není vaše parketa? Pak sáhněte po těchto neskutečně originálních pánských slunečních brýlích značky Oakley. Reprezentuje ho fotbalová ikona - Kylian Mbappé! Tyto extravagantní sluneční brýle poškádlí ego každého ambiciózního muže. Kulatá skla v ostře řezaných zlato-hnědých obrubách, originálně tvarované postranice s typickým designem Oakley.  

UNI PRO NI, UNI PRO NĚJ - UNISEX BRÝLE PRO OBA

Na poli nových modelů slunečních brýlí vás uchvátí i luxusní designové kousky významné značky Oliver Peoples! Jejich unisex modely slunečních brýlí jsou navržené tak, aby dokonale padly ženám i mužům a podtrhly tak jejich jedinečnost důrazně ale sofistikovaně. Tak jako tyto sluneční brýle Oliver Peoples s kulatými zrcadlově šedými čočkami a lehce zlatými kovovými obroučkami, které vás oslní svou jemností a dokonalým zpracováním.

Pro výrazný trendy look sáhněte po žíhaných kulatých slunečních brýlích Oliver Peoples, které precizně kombinují osvědčený retro styl a moderní fotochromatická (samozabarvovací) skla. Poznejte lásku na první pohled!

SLUNEČNÍ DIOPTRICKÉ BRÝLE - CHYTRÉ A ŠIK!

Nosíte dioptrické brýle a myslíte si, že svět slunečních brýlí není pro vás? To se ale šeredně mýlíte! I s dioptriemi můžete nosit sluneční brýle.  Stačí si vybrat kousek, který vás zaujal, a my vám do něj zhotovíme sluneční dioptrická skla přesně podle vašich dioptrií. Váš obličej tak budou zdobit ukázkové a trendy sluneční brýle, ve kterých navíc uvidíte jako ostříž. 

Neváhejte ani chvilku a zaběhněte si pro novinky do naší kamenné optiky v Praze,  kde vám rádi poradíme a kde určitě najdete ten pravý kousek přímo pro vás! Z pohodlí domova si je také můžete snadno objednat on-line

Váš tým Easy Optic. 

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?