Můj účet
Přepnout menu
Vkročte do jara pěkně zostra

Vkročte do jara pěkně zostra

Nové roční období volá po změně a pro jaro to platí dvojnásob. Na jaře mívá většina z nás náladu třídit šatník a zkoušet něco nového. Byli jste zvyklí nosit celý život jen oválné obroučky? Teď je ta správná chvíle začít s něčím ostřejším, nemyslíte? Ostré hrany v podobě obdélníků, hexagonů a nebo jiných netradičně řešených tvarů obrouček mohou vašemu stylu dodat úplně nový šmrnc. Pokud s příchodem jara také hledáte, jakou změnou osvěžit svůj šatník, nechte se inspirovat v našem článku. Je z čeho vybírat!


Sázka na jistotu
To je značka Ray Ban a jeden z jejich posledních modelů State Street. Sebevědomý design s výraznými hranatými obrubami RB 5486 patří do ikonických modelů Wayfarer.  U nás ho můžete pořídit buď v havana nebo černé barvě.

RB 5486 State Street havana

Pro milovníky pastelových kombinací
Model Prada PR 18 W, to je netradiční design, masivní plastové obruby a hra tvarů jak u obrub, tak u stranic. Netradiční světlá pudrová půjde perfektně dohromady se všemi trendy pastelovými modely z vašeho šatníku zároveň zajistí luxusní vzhled. Tenhle model v našem výběru nesmí chybět.

PR18W


Buďte originální!
Obroučky nemusí být nutně výrazné nebo barevné k tomu, aby byly originální. Model Vogue VO 4094 je toho krásným příkladem. Jemná konstrukce v černo-stříbrné barvě zaujme především svým hexagonálním tvarem. Šestiúhelníkový tvar může být dobrým začátkem pro experimentování s něčím ostřejším.

VO 4894

Modrá je dobrá
Na paprsky, které už se na nás chystají, je potřeba být připraven. A s modelem Ray-Ban RB 2191 INVERNESS to půjde samo. Ostré obdélníkové hrany a stylová námořnická barva u obrouček i čoček. My říkáme ano!

RB 2191

Mistři designu
Jestli někdo umí experimentovat s liniemi, tak je to Oakley. Nový model OO 9464 to dokazuje nejen výraznými stranicemi do tvaru “v”, ale i kulatým tvarem obrouček s hexagonálními prvky. A nebyla by to značka Oakley, kdyby brýle neměly také inovativní Prizm Grey brýlové čočky, které zvyšují kontrast. Nebojte se kombinovat to, o čem jste si mysleli, že k sobě nemůže nikdy pasovat. Budete překvapeni.

Oakley OO9464

Kompletní přehled všech barev a tvarů, které si u nás můžete pořídit, najdete v našem e-shopu nebo se zastavte v naší oční optice Easy Optic. Jsme tu pro vás.

Mějte nás na očích! Pro další inspiraci a novinky ze světa módy a brýlí se nezapomeňte podívat na náš Instagram a Facebook.


Váš Tým Easy Optic




Použité obrázky: archiv Easy Optic,

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?