Můj účet
Přepnout menu
V dioptrických brýlích na přímém slunci?  Žádný problém!

V dioptrických brýlích na přímém slunci? Žádný problém!

Milujete nošení svých šik dioptrických brýlí, protože s nimi jste to prostě vy? Najde se ale i tak ve Vašem dni chvíle, kdy jsou Vám dioptrické brýle tak trochu na překážku? Možná je to právě ten moment, kdy vyjdete ven na přímé slunce. Sluneční paprsky totiž dokáží naše oči přes čirá dioptrická skla pěkně potrápit.

V Easy Optic pro Vás ale máme řešení, díky kterému uvidíte skvěle v interiéru i za svitu slunečních paprsků. A nebojte se, na nose budete mít stále ty stejné brýle, které se Vám ale na slunci změní v brýle sluneční!  

Jak je to možné? Do Vašich brýlí si můžete pořídit samozabarvovací skla, která se v reakci na sluneční paprsky během několika málo sekund zabarví z čirých na Vámi vybranou barvu slunečního skla. A máte v mžiku na nose sluneční brýle! Díky okamžité 100% ochraně před UVA a UVB zářením jsou Vaše oči venku jako v bavlnce. Skla navíc pohlcují i škodlivé modré světlo, které vychází z digitálních zařízení. Lepší ochranu Vaše oči zkrátka získat nemohou.

V dnešní době si navíc můžete vybírat z více typů samozabarvovacích skel, aby během dne sloužily přesně Vašim potřebám.  

  1. Barvy skel, které Vás rozzáří

Pokud chcete celý den vypadat opravdu stylově, sáhněte po samozabarvovacích sklech Transitions Gen8. Vybírat můžete z mnoha trendy barev jako je šedá, hnědá, zelená, ametyst, safír, jantar a smaragd. Na všechny barvy se můžete přijít podívat k nám do Easy Optic v Praze.

 

2. Maximální pohodlí pro oči řidičů

 Vy, kteří sedíte často za volantem, nesmíte opomenout nejnovější skla Transitions XTRactive, která jsou extra citlivá na sluneční paprsky, a proto se zabarví i za sklem auta! Zabarví se do šeda až na 50% a tak Vás nepřekvapí ani projíždění tunely, ani rychlá změna počasí během cesty.

3. Vidět venku i uvnitř jako ostříž

Sportujete a/nebo měníte často světelné podmínky a potřebujete ve všech vidět maximálně ostře? Pak jsou pro Vás řešením skla Transitions XTRactive Polarized, která jsou na trhu absolutní novinkou. Tato samozabarvovací skla Vám zajistí to nejostřejší vidění díky přidané polarizaci. Ta odfiltruje odlesky od vodorovných ploch jako je např. mokrá vozovka, vodní hladina nebo sníh apod. 

Vybrat správné samozabarvovací sklo není jen tak. Při rozhodování potřebujete mít vedle sebe profíka, který dokáže doporučit to nejvhodnější řešení právě pro Vás. Svěřte se proto do našich rukou v Easy Optic v Praze na Vinohradech. Zjistíte, že dobře vidět a zároveň dobře vypadat je s námi Easy.

Váš tým Easy Optic

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?