Můj účet
Přepnout menu
Trendy sluneční brýle na léto 2022

Trendy sluneční brýle na léto 2022

Jste připraveni na léto? Chcete letos vypadat neodolatelně? Nechte se inspirovat a vyberte si z naší nové kolekce slunečních brýlí jaro/léto 2022. Máme pro vás originální kousky. Letošní kolekce zaručeně nadchne ženy i muže a nezapomněli jsme ani na sportovce. Zkusíte letos extravagantnější sluneční brýle nebo máte jasno a podpoříte svůj jedinečný styl klasikou?

Ani letos nás nové trendy nenechávají chladnými. A troufáme si tvrdit, že z letošní kolekce si vyberou i ti nejnáročnější. Čekají na vás hranaté a kočičí tvary, impozantní a nápadné, barevné i klasické.  

Vsadíte letos raději na opulentnost a šarm? Obdélníkové brýle VOGUE VO5369-S v klasické černé jsou nadčasovým kouskem, který prakticky nevychází z módy. Veliké očnice a robustní stranice s logem Vogue vám pomohou upoutat pozornost a stát se nepřehlédnutelnou ozdobou každé společnosti.

Je libo okouzlující eleganci? Luxusní čtvercové brýle DOLCE & GABBANA DG 2268 evokují eleganci 60. let na Francouzské riviéře. S nimi si budete připadat jako filmová hvězda, které se dostane nekonečného obdivu okolí.

Retro, ale zároveň trendy. Tak se budete cítit v těchto extravagantních slunečních brýlích od italské značky DOLCE & GABBANA DG 6155které podtrhnou váš jediněčný styl a doplní každý outfit . Budou se skvěle hodit do kabelky, k bazénu nebo na zahradní párty. 

Díváte se raději na svět přes růžové brýle? Pak vás jistě osloví tyhle klasické kulaté retro sluneční brýle RAY-BAN RB 3447. I růžová skla poskytnou vašim očím tolik potřebnou ochranu před sluncem, ale vy uvidíte svět barevnější a veselejší. A to rozhodně stojí za to…

Nezapomínáme ani na muže!

Sportujte stylově! Sport a design už nejsou dva neslučitelné pojmy. S těmito sportovními a zároveň super trendy brýlemi OAKLEY SUTRO OO 9406 na obličeji pevně drží, i když neohroženě rychle sjíždíte na kole prudký svah. Brýle navíc disponují patentovanou technologií Prizm, která zvyšuje viditelnost i kontrast a vy tak můžete vyrazit za sportem za každého počasí.

Oakley umí být i elegantní! Klasický kulatý styl slunečních brýlí s lehkými obroučkami, které jsou zároveň odolné, je volba na jistotu. Pokud hledáte stylové brýle pro každou příležitost, právě jste je našli! OAKLEY OO 9464.

Přitažlivé retro je tu! Pánské sluneční brýle RAY-BAN RB 4356 nadchnou milovníky retro stylu 70. let. Díky třetímu stupni zatmavení budou vaše oči bezpečně chráněny před sluncem a ještě u toho budete dobře vypadat.

Máte zálusk ještě na nějaké zajímavé kousky z repertoáru oční optiky Easy Optic? Pak neváhejte vybírat z široké nabídky slunečních a dioptrických brýlí. Pokud to nemáte daleko do centra Prahy, rádi vám s výběrem osobně poradíme v nově otevřené oční optice Easy Optic.

Nezapomeňte sledovat náš FB a IG a nenechte si ujít další novinky ze světa brýlí.

Mějte nás na očích.

Váš tým Easy Optic

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?