Můj účet
Přepnout menu
Stylové tipy na vánoční dárky pro ženy i muže

Stylové tipy na vánoční dárky pro ženy i muže

To, že máme v Easy Optic neodolatelnou nabídku slunečních a dioptrických brýlí světových značek, už jistě víte. Nyní jsme k této skvělé sestavě přidali i dvě originální značky - Alain Mikli a Starck. Usnadněte Ježíškovi práci a vyberte si z našich tipů brýle, které se pod vánočním stromečkem rozhodně neztratí! A pokud i vaši blízcí touží po novém módním kousku ze světa brýlí, nadělte jim pod stromeček dárkový poukaz od Easy Optic, ať si sami vyberou styl brýlí, který jim nejlépe sedí.

Alain Mikli: Hravě, neotřele a trendy

Značka Alain Mikli je žhavou novinkou v sortimentu Easy Optic. Tato značka, pro  niž jsou typické odvážné kombinace barev a častá asymetrie i výrazné zbarvení rámů neunikla naší pozornosti a nyní se tak můžete stát hrdými majiteli brýlí značky Alain Mikli i vy!

Kdo se bojí, nesmí do lesa! Pro všechny ostatní ale v Easy Optic čeká vskutku vybraná módní lahůdka - dámské brýle ALAIN MIKLI A0 3084. Tyto dioptrické brýle již na první pohled zaujmou výraznou kombinací černé, bílé, petrolejové a červené barvy, která společně s oversized obrubami v kočičím tvaru zaručuje opravdu neotřele elegantní a šik vzhled.

Ani pánové nepřijdou zkrátka! Proto u nás najdete i tyto módní vintage brýle ALAIN MIKLI A0 3099, které se pyšní efektně hranatým obdélníkovým tvarem stylově doplněným žíhaně transparentní barvou rámu. Tyto pánské brýle jsou tou správnou volbou pro každého muže, který chce být originální a šik!

Starck: Hi-tech, minimalismus a styl

Další novinkou v naší nabídce je inovativní značka pánských brýlí Starck Biotech Paris, v jejímž portfoliu najdete produkty plné moderních hi-tech prvků jako jsou například do stran maximálně ohebné stranice. Minimalistické, ale stále stylové a trendy!

Co nového pro vás ještě máme?

Modrá je prostě dobrá! Ať už máte slabost pro extravagantní módu nebo je modrá zkrátka vaše oblíbená barva, tyto atraktivní dámské brýle Dolce & Gabbana DG 3358 si získají vaše srdce! Stylový tvar očnic a zářivě modrá barva rámů se trefí do vkusu každé ženě, která chce být elegantní, ženská a přitom 100% svá!

Rozbalte to naplno a začněte rovnou u brýlí! I přestože se podzim chýlí ke konci, jeho zářivé barvy s vámi mohou zůstat napořád díky tomuto úchvatnému modelu oversized dámských brýlí Michael Kors MK 4110U RED. Elegantní tvar kočičích očí v kombinaci s vínově rudými obrubami vám dodají uhrančivý vzhled a notnou dávku přitažlivosti.

Celou naši aktuální nabídku dioptrických a slunečních brýlí najdete na e-shopu Easy Optic nebo se rovnou zastavte u nás v oční optice Easy Optic v Praze a přesvědčte se o tom, že dobře vypadat je snadné! 

Tak ať jsou vaše letošní Vánoce stylové a šik!

Váš tým Easy Optic.

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?