Můj účet
Přepnout menu
Skvělý herní zážitek se skly Oakley Prizm™ Gaming

Skvělý herní zážitek se skly Oakley Prizm™ Gaming

Ve světě počítačových her hraje prim nejen jedinečný zážitek, ale také pohodlí hráče a jeho očí. Speciální hráčské brýle se tak stávají nedílnou součástí vybavení, protože umožňují ostré vidění, chrání oči před modrým světlem a zvyšují tak komfort při hraní. V Easy Optic vám proto nabízíme kvalitní brýlová skla Prizm™ Gaming od značky Oakley, která splní požadavky i těch nejnáročnějších hráčů!

Ochrana očí s dioptriemi i bez

Hráčské brýle Oakley Prizm™ Gaming si oblíbí hráči i běžní aktivní uživatelé počítačů, tabletů a smartphonů. Jejich hlavní výhodou je absorpce až 40% škodlivého modrého světla z displejů a monitorů, které negativně ovlivňuje zrakovou pohodu. Se skly Prizm™ Gaming omezíte namáhání očí při dlouhém vysedáváním před monitorem nebo obrazovkou a snížíte tak jejich únavu. Skla dále maximalizují kontrasty barev, takže si v nich hru skvěle vychutnáte. Navíc mají brýle skvělé high-tec vychytávky jako Three-Point-Fit technologii, díky které jsou kompatibilní se sluchátky!

Brýle užijí jak hráči bez korekce zraku, tak i ti, kteří již dioptrické brýle nosí. 

Hráčské brýle bez dioptrií

Pokud hledáte hráčské brýle bez korekce zraku, vyberte si brýle Oakley Prizm™ Gaming bez dioptrií. Brýle u nás najdete ve stylových designech a s technologickými inovacemi, které splňují nároky moderních hráčů. Jsou vyrobeny z lehkých a odolných materiálů jako je titan, plast nebo karbon, takže dokonale sedí a během chvilky tak úplně zapomenete, že je máte.

Herní zážitek s dioptrickými brýlemi

Značka Oakley myslí na všechny, a proto lze brýlová skla Oakley Prizm™ Gaming zhotovit i osobám s dioptriemi. V Easy Optic si jednoduše vyberete jakoukoli brýlovou obrubu Oakley podle svého vkusu a my vám je osadíme hráčskými skly přesně podle vašich dioptrií.

Spojte trendy styl, pohodlí a ochranu svých očí a pořiďte si moderní hráčské brýle z Easy Optic! Stavte se u nás v kamenné optice v Praze nebo si vyberte své nové hráčské brýle online. S dioptriemi i bez, v mnoha slušivých modelech, brýle se skly Oakley Prizm™ Gaming vám umožní vychutnat si nevšední herní dobrodružství naplno!

Váš tým Easy Optic.

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

 

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?