Můj účet
Přepnout menu
Proč jsou brýle ideálním vánočním dárkem

Proč jsou brýle ideálním vánočním dárkem

Potřeboval by někdo z vašich blízkých nové brýle, ale vy si je sami netroufáte vybrat? Zvažujete, jestli dárek v podobě nových brýlí udělá obdarovanému opravdu radost? Přečtěte si náš článek a nechte se inspirovat.


Většina z nás chce kupovat dárky, které dávají smysl, budou užitečné a kvalitní. Pokud nechcete riskovat a kupovat pod stromeček nevyzkoušené brýle, můžete využít naši dárkovou vánoční poukázku. Poukaz platí půl roku a můžete si sami zvolit částku, kterou se rozhodnete věnovat. Vybrat si pak můžete jak z dioptrických, tak slunečních variant. A proč brýle právě k vánocům?

dárkový poukaz


Nový rok, nové brýle

Vánoce se vážou s koncem roku a to je ideální čas zbavit se starých nebo nefunkčních věcí a do nového roku vkročit jen s kvalitními a krásnými doplňky. Využít vánoce jako čas pro nový začátek není špatný nápad. Jak jinak než s novými obroučkami.

Brýle blokující modré světlo budou v roce 2022 must have

Podle všeho to vypadá, že digitální éra nás jen tak neopustí. Zářící obrazovky jsou nedílnou součástí našich životů, a proto je dobré se zamyslet nad tím, jak před nimi můžeme naše oči chránit. Přečtěte si náš článek o výhodách brýlí, které blokují modré světlo, a pořiďte jedny takové jako dárek vašim nejbližším.

Nesejde z očí, nesejde z mysli

Člověk má brýle často u sebe. A v případě dioptrických brýlí to platí dvojnásob. Ať už pořídíte dárkovou poukázku na dioptrické nebo sluneční brýle, obdarovaný si na vás vzpomene vždycky, když si brýle vezme. A díky naší nabídce si troufáme tvrdit, že je bude nosit rád a dlouho.

Nekupujte jen brýle

Přidejte k dárkové poukázce také svůj čas a přijďte nové brýle vyzkoušet i s vaší milovanou osobou. Čas je jedna z nejcennějších věcí, kterou máme a vy si tak můžete udělat z pořízení nových brýlí společný zážitek.

A protože nechceme, abyste kupovali zajíce v pytli, pojďte se s námi podívat na pár žhavých vánočních favoritů:

Nové Ray-Ban RB 6489 v barvě růžového zlata udělají radost všem ženám, které chtějí být elegantní a originální. Nesmrtelné pilotky v kombinaci s romantickou „rosegold“ udělají minimálně stejnou radost jako drahý šperk.

Ray-Ban RB 6489

Náš vánoční tip pro muže je od značky Prada v transparentní jantarové barvě. Prada PR 11W je designový kousek, který bude trendy ještě mnoho dalších let.

Prada 11W

Zima je tady a slunce je v posledních dnech tak trochu nedostatkovým zbožím. Když ale vysvitne, člověk by měl být připraven. Model Dolce & Gabbana DG 6155 rozzáří každý den ať už vám nebo třeba sestře, kamarádce či mamince. Co myslíte, komu by padnul nejvíc?

DG 6155


Posledním vánočním tipem jsou Ray-Ban RB 4356 v havana provedení, které nadchnou všechny milovníky retro stylu 70. let. Dvojitý můstek a masivní plastové obruby, to je vánoční dárek ve velkém stylu. Co říkáte?

RB 4356


Mějte nás na očích! Nezapomeňte sledovat také náš Instagram a Facebook a nenechte si ujít další novinky a inspiraci ze světa brýlí.


Váš Tým Easy Optic

 

Použité obrázky: archiv Easy Optic, unsplash.com

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?