Můj účet
Přepnout menu
Objevujte svět za růžovými brýlemi!

Objevujte svět za růžovými brýlemi!

Zdá se vám život těžký, plný starostí a všudypřítomného stresu? Hoďte to za hlavu a koukněte se na svět kolem sebe jinýma očima! Nasaďte si naše exkluzivní sluneční brýle s růžovými nebo fialovými skly a hned vám bude veseleji!

PRO LEPŠÍ VIDĚNÍ I MENŠÍ ÚNAVU OČÍ

Věděli jste, že růžová a fialová brýlová skla jsou nejen trendy, ale také velmi praktická? Tyto barvy totiž zlepšují rozpoznávání detailů, zvyšují kontrast i prostorové vnímání. Jemný odstín růžové ulevuje vašim očím, protože snižuje jejich napětí. O něco tmavší fialová skla navíc o něco více chrání před oslněním. Můžete je nosit v běžných světelných podmínkách i při řízení. Pouze za mlhy nebo větší oblačnosti nemusí být tak efektivní jako některé jiné barvy.

ZA RŮŽOVOU A LILA DO EASY OPTIC

Pořiďte si proto růžové a fialové sluneční brýle i vy! A vybrat si je či vyzkoušet můžete rovnou u nás v kamenné optice v Praze nebo z pohodlí domova v našem e-shopu

Všechny naše sluneční brýle mají 100% ochranu před UVA/UVB zářením, je už tedy jen na vás, kterému stylu dáváte přednost. Sportovní až lehce futuristické brýle na sport či řízení? Nebo elegantní brýle s gradientem pro toulky městem? Ať tak jako tak, růžových a lila slunečních brýlí se nemusí bát ženy ani muži!

NAŠE TIPY

OAKLEY OO 9248 MATNÁ ČERNÁ

Pokud hledáte sluneční brýle, které udrží krok s vašim aktivním stylem života, pak budou tyto matně černé brýle Oakley vaším dokonalým společníkem! Díky skvělému designu nabízí velmi široké zorné pole, které vám dodá pocit volnosti a sebejistoty při pohybu. Růžová skla s 3. stupněm zabarvení a technologií čoček Prizm Road maximalizují kontrast i v mírně oslňujících podmínkách a na hladkém povrchu. 


Třešničkou na dortu těchto sportovní slunečních brýlí je také výjimečný materiál obrub a nosníky z gumy Unobtainium™, díky nimž brýle zůstanou na svém místě při jakémkoliv pohybu!

 

RAY-BAN KILIANE TRANSPARENTNÍ ŽLUTÁ

Středomořská promenáda, svěží vánek pohrávající si s vlasy, v ruce hříšný koktejl a na nose tyto elegantní retro sluneční brýle Ray-Ban Kiliane. To je život, o němž si nemusíte nechat zdát. Vy ho můžete žít! Pořiďte si tyto robustní sluneční brýle s fialovým gradientem skel a transparentními žlutými obrubami z moderního organického materiálu a užijte si dovolenou i ve všední den. 

 

OAKLEY OO 9013 KARBONOVÉ VLÁKNO

Sportovně-elegantní brýle pro ženu mnoha tváří, ale vytříbeného vkusu! Rám těchto originálních slunečních brýlí značky Oakley je vyroben z ultralehkého patentovaného materiálu O Matter™, který je velmi příjemný na nošení a vysoce odolný. Výrazně růžově zbarvená skla navíc disponují technologií Prizm Road, která maximalizuje kontrasty mezi objekty a filtruje vybrané barvy v závislosti na světelných podmínkách. Díky nim vždy uvidíte jako ostříž!


VOGUE VO 5212-S BÍLÁ

Buďte šelma! Pokud jste na lovu nebo si jednoduše jenom obcházíte svůj revír, tyto luxusní sluneční brýle Vogue z kolekce Gigi Hadid budou vaší povinnou výbavou. Originální retro provedení bílých obrub ve tvaru kočičích očí a fialová skla s šedým gradientem budou to pravé ořechové pro každou ženu, která se nebojí vytasit drápky!

 

RAY-BAN RB 3447 RŮŽOVO-ZLATÁ

Tyto jemné sluneční brýle Ray-Ban s růžovými skly a růžovo-zlatými obrubami nadchnou všechny dámy, které nechtějí jít s davem. Šedo-růžově tónovaná skla se zrcadlovým gradientem, 100% blokace UV záření a 2. stupeň zatmavení - to jsou vlastnosti, které uspokojí i tu nejnáročnější módní fanynku.

 

Možná že to, jak vidíte okolní svět, je jen o úhlu pohledu. Nebo o té správné barvě, co  myslíte? Vyzkoušejte i vy růžové a fialové sluneční brýle z Easy Optic a vychutnejte si život plný nových odstínů!

Váš tým Easy Optic. 

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?