Můj účet
Přepnout menu
Jaro je tu, a je proto čas pořídit si nové sluneční brýle

Jaro je tu, a je proto čas pořídit si nové sluneční brýle

Brýle jsou nepostradatelným módním doplňkem, se kterým nejenže uděláte velkou parádu, ale také vás ochrání před nebezpečnými slunečními paprsky. Ať už se rozhodnete pro kulaté či hranaté, důležité je, abyste se v nich cítili dobře. Bez kvalitních slunečních brýlí neudělají hollywoodské hvězdy ani krok, a vědí proč. Vypadají s nimi stylově a navíc je paparazzi nikdy nezastihnou s kruhy pod očima.

Než vám představíme hlavní trendy pro rok 2016, je důležité si připomenout pravidla pro ten správný výběr. Ne vždy je totiž zapotřebí řídit se bezhlavě modním diktátem. To, co sluší slavným modelkám, nemusí sednout vám. Jak tedy při nákupu nešlápnout vedle?

  marek

Ten nejlepší tvar pro vás

Váš tvar obličeje v podstatě předurčuje, jaké brýle vám budou nejvíce sedět. Pokud jsou vaše rysy oblejší, porozhlédněte se po obroučkách s ostřejšími hranami a naopak. Dalším důležitým faktorem je jejich velikost. Drobný obličej by za příliš rozměrnými skly zbytečně zapadl. Proto se vyplatí si brýle před nákupem dostatečně vyzkoušet. Pokud se rozhodnete pro nákup přes internet, využijte naši online aplikaci, kde si jednoduše nahrajete svou fotku, které budete následně zkoušet obroučky dle libosti. Pokud si chcete být opravdu jisti, nechte si poradit od odborníka v showroomu Easy Optic. Můžete přijít s kamarádkou, přítelem a hlavně se náležitě dlouho koukat do zrcadla ;-).

k

Trendy roku 2016

S klasickými Ray-Bany Wayfarer, Aviator a Clubmaster se ani letos neztratíte. Pokud chcete ověřenou trojici trochu ozvláštnit, zkuste si vyhrát s barevným provedením. Na špici se drží zrcadlová skla, která mohou být zabarvena do oranžova, modra, zelena, ale i růžova, zlata, fialova či olivova. Výběr je jen na vás. Trendy dále velí - čím výraznější doplněk tím lepší. Proto hrají letos hlavní prim geometrické tvary v nejrůznějších provedení. Módní blogerky si zase oblíbily kulaté obroučky ve stylu 70.let a tzv. cateye (styl kočičích očí) připomínající éru let padesátých.

Podtrženo sečteno: pokud chcete být v roce 2016 šik, stud musí jít jednoznačně stranou. Tvary, barvy i materiály si žádají jistou dávku odvahy. A my víme, že naši zákazníci ji rozhodně mají :-).

barvy 2

  1. RAY-BAN - ROUND METAL
  2. RAY-BAN - AVIATOR LARGE METAL
  3. RAY-BAN - CLUB MASTER brýle tvary
  4. OAKLEY - SLIVER
  5. DOLCE & GABBANA ZELENÁ
  6. VOGUE HNĚDÁ

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?