Můj účet
Přepnout menu
Inspirujte se vánočními tipy ze světa brýlí

Inspirujte se vánočními tipy ze světa brýlí

V této době už asi horlivě sháníte vánoční dárky a možná byste nepohrdli dávkou originální inspirace. Pokud se chcete předvést s něčím opravdu stylovým, co skvěle doplní outfit Vaší druhé polovičky, a co je zároveň funkčním a kvalitním dárkem, máme pro Vás skvělé tipy!

1. Sluneční brýle

Sluneční brýle jsou skvělým dárkem především pro někoho, kdo touží po konkrétním značkovém modelu, pravidelně po něm pokukuje v obchodě nebo online, ale ještě ho nestihl nakoupit. Pokud jsme se strefili a přesně tohle je případ Vaší drahé polovičky, předběhněte ji a vykouzlete jí ten nejšťastnější úsměv na tváři při rozbalování vánočního dárku. V nabídce brýlí z Easy Optic zaručeně najdete značku a model, po kterém touží. Můžete vybírat z desítek modelů od značek Ray-Ban, Oakley, Michael Kors, Prada, Dolce & Gabbana a dalších.

Mrkněte na celou nabídku od Easy Optic zde.

2. Dárková karta na nákup dioptrických brýlí

Pokud Váš blízký potřebuje dioptrické brýle, sázkou na jistotu je dárková karta. S ní u stromečku zaručeně zabodujete! Zakoupit jí můžete on-line i u nás v Easy Optic a na libovolnou částku. Obdarovaný s ní v Easy Optic pořídí cokoli a nemusí s výběrem spěchat, platnost voucheru je 6 měsíců.

3. Praktické brýlové doplňky, které potěší

Méně hodnotnými dárky, kterými můžete obdarovat svou obrýlenou kamarádku nebo kolegyni v práci, jsou například tyto skvělé doplňky:

Ozdobné řetízky na brýle zažily tento rok velký comeback! Nejenže oživí vzhled brýlí, ale zajistí, aby Vaše kolegyně měla brýle stále při sobě. Výběr máme v Easy Optic opravdu veliký! Je libo barevné, plastové, kovové nebo kožené?

 

Aby nám brýle dlouho sloužily, je třeba na ně dávat pozor, a ne je mít neustále zaháknuté za tričkem nebo usazené ve vlasech. Pokud přesně tohle Váš kolega nebo kamarád dělá, máte s dárkem vyhráno. Obdarujte ho brýlovým pouzdrem! V Easy Optic nabízíme spoustu kvalitních značkových pouzder, které zaručeně pod stromečkem potěší.

Vidíte často kamarádku čistit své brýle svetrem nebo tričkem, protože při sobě nemá nic jiného? Pak je pro ni skvělý dárek malý čistící sprejík s hadříkem, který se vejde i do malé kabelky. My věříme značce Zeiss a Oliver Peoples, kde nabízíme hned několik možností:

Prémiová sada značky Oliver Peoples se šroubováčkem

Čistící sprej s hadříkem nebo jednorázové ubrousky Zeiss

Další typy čističů skel najdete zde.

Pokud se Vám naše tipy líbily a pomohly Vám v rozhodování, nezapomeňte sledovat také náš Instagram a Facebook a nenechte si ujít další novinky a inspiraci ze světa brýlí.

Váš Tým Easy Optic

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy. 

 

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?