Můj účet
Přepnout menu
Chraňte své oči před modrým světlem stylově

Chraňte své oči před modrým světlem stylově

Moderní doba nás stále více připoutává k obrazovkám smartphonů, notebooků, počítačů a televizí. Používáme je k práci i zábavě, sdílení i propojování se s ostatními lidmi. Chtě nechtě jsme tak vystaveni škodlivému modrému světlu téměř celý den, a to může negativně ovlivnit náš zrak, spánek i celkovou pohodu. V Easy Optic ale máme řešení!


Modré světlo je nejen součástí viditelného slunečního světla, ale je vyzařováno také digitálními zařízeními jako jsou počítače, telefony, televize a LED osvětlení. Zatímco přirozené modré světlo má na naše zdraví pozitivní účinky, protože nám například pomáhá regulovat spánek, nadměrné vystavení se umělému modrému světlu už tak zdravé není.

 

Vliv modrého světla na zrak

Umělé modré světlo, které vyzařují obrazovky či LED světla, způsobuje únavu očí, při nadměrném vystavení může také narušovat spánek. Minimalizovat možné negativní účinky modrého světla můžete pořízením brýlí s filtrem proti modrému světlu. Nyní tak najdete brýle s filtrem Blue-Light také v nabídce Easy Optic!

Benefity brýlí s Blue-light filtrem      

Brýle se skly proti modrému světlu dokonale kombinují inovativní technologii, vizuální pohodlí i nadčasový styl a jejich skvělé parametry lze využít u nedioptrických i dioptrických brýlí.

Hlavní benefity:

  • Pokročilá technologie filtrování modrého světla (dochází k blokaci alespoň 20% mezi vlnovou délkou 380 – 400nm)
  • 100 % UVA a UVB ochrana 
  • Ochrana přírodních barev a jasnosti
  • Navrženo pro pohodlí a styl
  • Dostupné s dioptrickými skly i bez dioptrií

 

Ray-Ban EVERGLASSES: Luxusní ochrana pro vaše oči

Ray-Ban, oblíbená značka s dlouhou historií v oblasti designu a inovací, nyní přináší novou kolekci brýlí s filtrem proti modrému světlu s názvem EVERGLASSES, které spojují výjimečný styl s pokročilou moderní technologií. 

Nová kolekce značkových brýlí Ray-Ban EVERGLASSES navíc přichází se 2 typy čoček - čirými čočkami  a samozabarvovacími čočkami s patentovanou technologií Evolve.

RAY-BAN RB 3025 ZLATÁ/SKLA S OCHRANOU PROTI MODRÉMU SVĚTLU

RAY-BAN RB 4171 HAVANA/SKLA S OCHRANOU PROTI MODRÉMU SVĚTLU

 

Díky technologii Evolve se čočky rychle přizpůsobí změně světelných podmínek při přechodu z interiéru ven a skla se zabarví z čiré do šedé barvy. Oba typy čoček stále nabízí 100% ochranu proti UVA a UVB slunečním paprskům

 

Ray-Ban EVERGLASSES s dioptriemi i bez 

Chránit své oči před škodlivým modrým světlem můžete, i pokud potřebujete dioptrické brýle. Stačí si jen vybrat svůj oblíbený rám brýlí Ray-Ban a my vám do něj zhotovíme dioptrická skla s úpravou proti modrému světlu

 

Vyberte si proto z naší široké nabídky módních značkových brýlí s technologií Blue-Light, které vám poskytnou maximální ochranu při práci s digitálními zařízeními, a zároveň budou vkusným a trendy doplňkem vašeho outfitu.

Váš tým Easy Optic.

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

 

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?