Můj účet
Přepnout menu
Dolce & Gabbana: stylová a unikátní kolekce pro muže

Dolce & Gabbana: stylová a unikátní kolekce pro muže

Dolce & Gabbana věnuje pečlivou pozornost jedinečným detailům. V segmentu brýlí je značka doprovázena neustálou touhou spojovat avantgardní, italskou eleganci s perfektním padnutím a komfortem nošení. Všechny kolekce značky jsou vytvořeny pro muže a ženy, kteří chtějí díky značkovým brýlím svádět svým vzhledem. Středomořská atmosféra a všechny její symboly jsou také symboly značky Dolce & Gabbana: květiny, pobřežní scenérie a také hudba jsou inspiracemi, které představují podstatu značky. Opět platí, že jih je vyjádřením vášně, vitality a postoje člověka, který se těší ze života. Pojďme si představit jednotlivé modely...
 

Dolce & Gabbana DG 3297 Havana

Dioptrické brýle v čistém retro stylu. Nepatrné vrchní zkosení jinak kulatých retro očnic dodává brýlím na extravaganci a trendovosti. Jemná plastová obruba v žíhaně hnědé barvě ještě podtrhuje retro dojem, ale nepůsobí nijak masivním dojmem. Tyto brýle podtrhnou a zvýrazní stylovost a zároveň ležérnost vašeho outfitu.

Tyto brýle byly součástí kampaně #DGMilano a kolekce LESS IS CHIC, která představila brýle inspirované jedním z nejdůležitějších modních pravidel: méně znamená více. Minimalismus v edici Dolce & Gabbana.
 
Další brýle, které pochazí ze stejné kolekce LESS IS CHIC jsou DG 3298 a ty máme dostupné dokonce ve dvou barvách.
 

Dolce & Gabbana DG 3298 Hnědá

Luxusní pánské dioptrické brýle světově proslulé značky Dolce & Gabbana DG 3298 3189 jsou pojaty velmi designově díky vícebarevnému provedení v různých odstínech hnědé a béžové. Větší obdélníkové očnice z lehkého acetátu jsou velmi elegatní a neuděláte s nimi chybu na pracovním jednání, ani na posezení s přáteli.

Jako první si je u nás pořídil @jakub_marik a rozhodně neudělal chybu.

 
Druhá barevná kombinace tohoto modelu DG 3298 Vícebarevné , byla pojata velmi designově díky vícebarevnému provedení v modré, hnědé a šedé barvě.
 
A proto jsme jej zařadili i do naší Luxury kolekce Podzim / Zima 2018 :
 
Velké sympatie si získala i kampaň #DGCAPRI ze které u nás ve studiu i na e-shopu můžete najít následující model.
 
 

Dolce & Gabbana DG 2166 Černá / Zlatá

Pánské sluneční brýle DG 2166 1305/87 je model inspirovaný designem leteckých brýlí známými jako Aviator. Luxusní kombinace černé a zlaté je obohacena dvojitým můstkem,který působí lehce retro. Tento model je důkazem že zkloubit klasický a moderní styl přináší unikátní výsledek a to právě v kráse těchto brýlí. Jednoduché stranice a šedé čočky se zatmavením 3.stupně jsou třešničkou na dortu.

 

Vysokou kvalitou, typickým důrazem na detaily, to je to, čím se značka Dolce & Gabbana odlišuje od ostatních. Tak které si pořídíte vy?

Váš tým Easy Optic

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?