Můj účet
Přepnout menu
Dioptrické brýle jako součást stylového outfitu

Dioptrické brýle jako součást stylového outfitu

Ať už se chystáte do víru velkoměsta, s přítelkyní na rande, na nákupy s kámoškou či důležitou pracovní poradu, vaše dioptrické brýle vezměte rozhodně s sebou. Poradíme vám, jak obroučky hravě zařadíte do vašeho šatníku a stanou se tak vaším nejen nepostradatelným, ale i oblíbeným módním doplňkem.

# S chutí do práce

Kdo říká, že kancelářský outfit musí být nudný a bez nápadu? Stačí popustit uzdu fantazii a na důležité poradě pak rozhodně zazáříte. Pokud se musíte držet striktního dresscodu, vsaďte na barevné doplňky. Lodičky, kabelka nebo třeba dioptrické brýle Dolce & Gabbana dodají vašemu looku svěžest a šmrnc.

do práce 2

# Sebevědomé rande

Nejen ženy před romantickou schůzkou sáhodlouze přemýšlí, co na sebe. Vhodně zvoleného outfitu na rande se však není třeba obávat. Zvolte jednoduchou nadčasovou klasiku doplněnou o trendy doplňky. Důležité je, abyste se cítili především pohodlně a mohli si den užít naplno. Ženy jistě ocení muže ve stylových dioptrických brýlích Ray-Ban a elegantních hodinkách, se kterými dorazí vždy včas.

rande 2

# Hvězdou večera

Nosili jste na večírek raději kontaktní čočky, které však kvůli častému kouři v baru způsobovaly nepříjemné vysušení očí? Tentokrát dejte šanci změně a nasaďte si výrazné brýle Prada, díky kterým se odlišíte od davu. V kombinaci s malými černými a zajímavými podpatky pak budete nebezpečně atraktivní. Zájem nápadníků zaručen!

party 22

# Ženám vstup zakázán

Zasloužená pánská jízda si žádá, co se týče outfitu, jediné – pohodlí. Kámoši, více než trendy, ocení tričko s vtipným nápisem. Tmavé džíny a nezničitelné tenisky jsou pak jasnou volbou. Pokud však chcete přece jenom něčím zaujmout, zkuste ležérní look doplnit o retro Ray-Bany, kterými se pyšnil nejeden váš oblíbený filmový hrdina.

panska jizda 2

# Na kafíčko

Konečně chvilka klidu na rozbor všeho, co vás v životě těší i trápí, s vaší nejlepší kamarádkou? To si žádá pohodlí a styl zároveň. Protože je jasné, že žhavé módní trendy budou kromě chlapů tématem číslo jedna, je potřeba dát jim náležitý prostor. Kulaté hipster Ray-Bany, khaki bomber bunda i roztrhané džíny – to vše dá okolí jasně najevo, že jste v kurzu!

nakupy 2

Zdroj obrázků: polyvore.com, vlastní zdroj

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?