Můj účet
Přepnout menu
DIOPTRICKÉ BRÝLE, CO SLUŠÍ! OBJEVTE NOVINKY V EASY OPTIC!

DIOPTRICKÉ BRÝLE, CO SLUŠÍ! OBJEVTE NOVINKY V EASY OPTIC!

Mít ostříží zrak a ještě u toho skvěle vypadat už nemusí být sci-fi. V Easy Optic pro vás vybíráme stále nové žhavé modely, ve kterých vám to bude pekelně slušet. Jde o trendy dioptrické brýle světových značek, které se pyšní top kvalitou a výjimečným designem. Udělejte si proto radost a pořiďte si některou z našich novinek! 

BRÝLE PRO NÍ - SLADCE, SEBEVĚDOMĚ A TRENDY!

VOGUE - TRANSPARENTNÍ BROSKVOVÁ

Něžná jako květinka, sebevědomá jako lvice! Odhalte své pravé já s těmito úchvatnými brýlovými obrubami od značky Vogue! Kočičí tvar očnic a sladce broskvový tón obrub podtrhne váš půvab a nenechá vás upadnout v zapomnění. S těmito brýlemi budete lámat srdce na potkání stejně jako top modelka Hailey Bieber.

MICHAEL KORS - TRANSPARENTNÍ HNĚDÁ

Retro je in! Vážně! Jak jinak si vysvětlit vzrůstající oblibu širokých brýlových očnic, které se nosily kdysi dávno. My v Easy se tomu vůbec nedivíme. Zkuste jedny takové retro brýle a uvidíte sami! Třeba tyto módní oversized obruby značky Michael Kors, které si pohrávají s klasickým designem očnic, rafinovanou jemně transparentní hnědou barvou obrub a stylovým retro vzorem Michael Kors. Nebojte se vystoupit z davu a určovat trendy!

BRÝLE PRO NĚJ - SEBEVĚDOMÁ RAFINOVANOST

PRADA - ČERNÁ

Už se v nich vidíte? Dokonale padnoucí oblek, stylové hodinky, moderní sestřih a vy kráčící sebevědomým krokem na zásadní obchodní jednání či soudní stání svého klienta. Už nyní víte, že na to máte! Pozvedněte proto své sebevědomí těmito brýlovými obrubami Prada, které kombinují nadčasový design, neotřelé geometrické vzory a výjimečnou kvalitu značky Prada!

OAKLEY - TRANSPARENTNÍ

Tyto exkluzivní transparentní brýle Oakley vám umožní dokonale vidět, ale zároveň vizuálně odlehčí vašemu obličeji a nechají ho zářit v plné kráse! Výjimečný design brýlí prezentovaný francouzským fotbalistou Kylianem Mbappé je nejnovějším výkřikem módy, které osloví každého muže lačnícího po pozornosti. Díky transparentnímu materiálu O-Matter zbyde o to víc prostoru pro obdivné pohledy!

BRÝLE PRO OBA - NADČASOVÉ RETRO

OLIVER PEOPLES ČERNÁ

Tyto unisex brýlové obruby značky Oliver Peoples doslova volají po vaší pozornosti! Promyšlený design inspirovaný vintage stylem Hollywoodu 60.let minulého století vás donutí zpomalit a vychutnat si každodenní život naplno! 

RAY-BAN ČERNO-ZLATÁ

Varování! S těmito unisex černo-zlatými Ray-Ban rámy budete středem pozornosti vždy a všude! Odvažte se a přijměte svou novou identitu, která se nese ve znamení nevázaného rocku a nostalgického retra.

Pokud máte už teď spadeno na nějaký z těchto nových módních kousků, zastavte se u nás v oční optice Easy Optic nebo si novinku objednejte online. A že potřebujete pomoci s výběrem dioptrických skel? Beze všeho! Jsme vám kdykoliv k dispozici!

Váš tým Easy Optic.

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?