Můj účet
Přepnout menu
Seznamte se s Oakley slunečními brýlemi pro rok 2019

Seznamte se s Oakley slunečními brýlemi pro rok 2019

Dnes bychom vám rádi představili nejnovější kolekci pánských slunečních brýlí Oakley. Všechny do jednoho jsou stylové, trendy, pohodlné a plně ochrání vaše oči před škodlivými slunečními paprsky. Odhalte kouzlo této značky právě teď!

Latch Beta pro módní nadšence

Baví vás design a nejžhavější módní trendy? Pak jsou Latch Beta přímo pro vás. Potrpí si na kvalitu, funkčnost, ale i na módu a stylovost. Tento model vám může nabídnout obruby ve tvaru šestiúhelníku doplněné dvojitým můstkem odkazujícím na styl 80. let. Vtipnou vychytávkou tohoto modelu je úchytka na vnitřní straně stranic sloužící k bezpečnému uchycení brýlí, pokud je někdy nosíte zaháknuté ve výstřihu. Milujete tenhle netradiční styl? Pořiďte si jedny i vy přímo tady.

Radar EV Path nejen pro sportovce

Styl sportovních slunečních brýlích se letos dostal na přední příčky módních trendů nejen v oblasti právě sportu, ale nosí se k čemukoliv co vás zrovna napadne - včetně elegantního obleku do práce. Oakley Radar EV Path z kolekce Team Colours byly ale speciálně vytvořeny především pro jakýkoliv typ sportu v oslňujících podmínkách a to díky speciálním čočkám, které jsou do těchto podmínek přizpůsobeny. Tento model je vysoce odolný proti tlaku, je lehký, pohodlný a zajistí vám komfortní celodenní nošení. Koupit si je můžete rovnou zde.

Holbrook Metal pro obdivovatele klasiky

Jste-li spíše na klasiku, právě pro vás vznikl vylepšený model Holbrook Metal. Zásadní změnou je materiál. Brýle mají ocelový, nerezový a odlehčený rám, vyrobený pokročilou technologií, který je připravený zajistit vám společně s nastavitelnými nosníky komfortní nošení po celý den.  Zrcadlové čočky jsou navíc stylové a nabízí vysokou ochranu proti škodlivému modrému světlu. Hodí se jak ke sportovnímu oblečení, tak na běžné denní nošení k džínám a kožené či džínové bundě. U nás je můžete objednat tady.

Split shot pro vodní sportovce

Model Oakley Split Shot byl speciálně navržený pro vodní sporty, má odnímatelné vodítko a integrovaný systém uchycení, který udržuje brýle v bezpečí a připravené k akci. Brýle jsou odolné vůči tlaku, lehké a velmi pohodlné na celodenní nošení! Jsou vyrobené tak, aby se snadno nosily i pod čepicí nebo helmou. A bonus navíc? Balení brýlí zahrnuje voděodolné pouzdro na brýle se speciální příchytkou. My je nabízíme ke koupi přímo zde.

Frogskins Lite pro milovníky stylu

Móda a trendy vám nejsou cizí, milujete navíc originalitu a rádi poutáte pozornost? Pak jsou tu pro vás Oakley Frogskins Lite, které vznikly vlivem sportu a pop-kultury. Tento model udržuje krok s každým on-the-go dobrodružstvím. Design poloobruby působí velmi svěže a podílí se na lehkosti brýlí. Červená zrcadlová skla v kombinaci s matně černou obrubou navíc dodávají brýlím patřičný mladistvý styl. Pořiďte si je u nás i vy tady.

Který model vás nejvíce nadchnul? Pokud si chcete jednotlivé brýle osahat a vyzkoušet doslova na vlastní oči, jsme tu pro vás připraveni v našem studiu v Praze každý všední den.

Váš tým Easy Optic

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?