Můj účet
Přepnout menu
Vybrat si u nás brýle je Easy!

Vybrat si u nás brýle je Easy!

Na našem blogu najdete celou řadu článků o nejnovějších módních trendech, ale také inspiraci pro výběr slunečních a dioptrických brýlí. Nechte si od nás poradit a doporučit řešení na míru. Co všechno si u nás v Easy Optic můžete pořídit, se dozvíte na následujících řádcích.

Reveal the real you!
Na čem si u nás skutečně zakládáme, je styl s velkým S. Najdete u nás vždy jak trendy kousky z aktuálních kolekcí a limitovaných edic, tak nadčasové evergreeny, které jen tak z módy nevyjdou. Každý má u nás možnost poodhalit svou novou tvář orámovanou a podepsanou značkami jako Ray-Ban, Vogue, Dolce & Gabbana, Oakley nebo Prada. A kdybyste náhodou měli pocit, že se v tom množství ztrácíte, jsme tu vždycky pro vás. Rádi vám za každé situace poradíme a podělíme se o všechny naše vědomosti.

reveal the real you


Vždycky něco extra
Jsme hrdí na to, že nejsme jen obyčejná optika. Naši proškolení odborníci vám poradí nejen s módním stylem, ale dokáží přinést komplexní řešení šité na míru vám a potřebám vašich očí. Brýle ale nemusíte nutně zkoušet jen u nás ve studiu.

showroom

Vyzkoušejte brýle doma
Ať už jste časově vytíženi nebo to k nám zkrátka máte daleko, můžete si až tři páry brýlí vyzkoušet také v pohodlí Vašeho domova. Během čtyř dnů si můžete v klidu rozmyslet, které jsou ty pravé nebo se poradit s módní policií v podobě vašich nejbližších. Výběr nových obrouček se totiž nesmí podcenit.

vyzkoušejte brýle doma

Štěstí přeje připraveným
Pokud neradi trávíte čas samotným nakupováním, máme pro vás také řešení. Všechny brýle z našeho online katalogu totiž můžete vyzkoušet ve virtuálním online zrcadle. Díky němu získáte poměrně dobrou představu o tom, jaký tvar, barva nebo styl sedí vašemu obličeji, a pak už stačí jen přijít ověřit si svou teorii k nám do showroomu.

Od A do Z
Rádi děláme věci pořádně, a proto u nás najdete komplexní řešení pro vaše oči. Dokážeme vám na přání zhotovit například sluneční dioptrické brýle přesně podle vašich dioptrií od značek Ray Ban, Oakley a Zeiss. I tady máte na výběr celou řadu možností od barevnosti, gradientu až k volbě polarizačních skel nebo antireflexních úprav.

Dále nabízíme také multifokální a pracovní čočky, které zajistí extrémní pohodlí a postarají se o to, aby vaše oči nebyly unavené a hlava bolavá. Na vás pak je už jen volba designu a značky. Díky těm nejkvalitnějším dodavatelům dokážeme uspokojit i ty nejvyšší individuální nároky.

Můžete si od nás objednat také kontktní čočky společně s příslušenstvím, které k nim potřebujete.

Uděláme, co vám uvidíme na očích
Jsme tým nadšenců a profesionálů, kteří s vámi rádi prodiskutují jakýkoliv dotaz a to ať ze světa trendů nebo zdraví vašich očí. Rádi vám u nás také oči změříme, vysvětlíme oční korekci a pomůžeme vybrat takové brýle i brýlové čočky, které rozzáří vaši tvář a dokonale splynou s vaší osobností. O tom, že víme, co děláme, se můžete přesvědčit i díky recenzím na heureka, Google nebo Facebooku. Tak přijďte, těšíme se na vás!

showroom



Váš Tým Easy Optic


Použité obrázky: archiv Easy Optic

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?