Můj účet
Přepnout menu
4 tipy, jak si vybrat ty pravé, trendy dioptrické brýle

4 tipy, jak si vybrat ty pravé, trendy dioptrické brýle

Potřebujete nové trendy brýle? Chcete, aby vám slušely, ale zároveň se ztrácíte v množství barev, tvarů a velikostí? Sami brýle nosíme a přišlo nám důležité mít možnost vybrat si z kvalitních, trendy kousků a k tomu mít ještě příjemného profesionála, který při výběru dobře poradí. Proto jsme založili Easy Optic. Mrkněte se na naše tipy, čeho si při výběru brýlí nejvíce všímat, a jak tuto " nutnou povinnost" proměnit v příjemný zážitek.

  • Váš styl a osobnost hrajou prim

Brýle jsou prostředkem k vyjádření vašeho osobního stylu a odrazem vaší jedinečné osobnosti. Pokud vybíráte jen jedny dioptrické brýle, které se hodí do kanceláře i na večerní party, volte jakoukoli barvu, ale v méně výrazném odstínu. Pokud rádi investujete i do druhého páru brýlí, zkombinujte například profesionálnější look v klasických obdélníkových nebo kulatých brýlích do práce s  odvážnými barevnými obroučkami na večerní akci.

  • Na tvaru obličeje záleží

Tvar obličeje je při výběru brýlí nejdůležitější. Máte kulatý obličej? Obroučky, které jsou kulaté jej pravděpodobně ještě víc zvýrazní.  Volte proto brýle spíše hranatého tvaru, které kulatost vyvažují. Oválný tvar obličeje výběr brýlí malinko ulehčí. Mnohdy takovému obličeji sedí čtvercové, obdélníkové i jiné geometrické tvary.

  • Nezapomínejte na váš tón pleti a praktické vychytávky 

Teplým tónům pleti vyhovují hnědé, zlaté, oranžové a béžové barvy, ale také ohnivě červená nebo teplý odstín modré. Chladným tónům pleti nejlépe vyhovují barvy jako černá, stříbrná, modro-šedá a fialová. Vyhněte se naopak nevýrazným barvám.

Nezapomínejte ani na praktické záležitosti, které mají vliv na vaše celodenní pohodlí v brýlích. Lehčí plastové obruby mohou být pro někoho pohodlnější při nošení. Kovové obruby zase mají pro nízké a úzké kořeny nosu jednu praktickou vychytávku a to samonastavitelné nosníky, díky kterým brýle celý den pevně sedí na obličeji.

  • Pro správný výběr potřebujete parťáka profesionála

Pro správný výběr a příjemný zážitek z nákupu nezapomínejte na prostředí a správného poradce. Výběr brýlí, dioptrických obzvlášť, není jako nákup nových tenisek. Je to poměrně intimní záležitost, která si zaslouží čas, atmosféru a pomoc profesionála. V naší optice Easy Optic se právě o toto snažíme. Chceme, abyste se cítili příjemně, dostali cenné rady, měli klid si vše promyslet, vyzkoušet a najít nakonec ten správný model. 

Přijďte si k nám vybrat ze široké nabídky značkových pánských i dámských brýlí.

Doufáme, že vám naše tipy pomůžou vybrat si brýle, díky kterým se budete cítit opravdu dobře. To je nakonec to nejdůležitější!

Mějte nás na očích na FB a IG a nenechte si ujít další novinky ze světa brýlí.

Váš tým Easy Optic

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?