Můj účet
Přepnout menu
Poznejte různé modely slunečních brýlí Oakley. Jaký je ten pravý pro Vás?

Poznejte různé modely slunečních brýlí Oakley. Jaký je ten pravý pro Vás?

Čekáte na konec léta, abyste si mezi jinými nezbytnostmi nakoupili výhodně i sluneční brýle a přemýšlíte, jaké budou držet krok s Vaším aktivním životním stylem? A kde brýle nakoupit za výhodnou cenu? Možná Vaše otázky zodpoví značka Oakley. Značka je oblíbená nejen u sportovců, ale také u žen a mužů, kteří brýle používají jako lifestylový módní doplněk. My v Easy Optic jsme Oakley brýlím dokonale propadli, především jejich kvalitě a pohodlí, ale také trendovosti a osobitosti designů. A jaký model sedne právě Vám?

1. Holdujete aktivně nejrůznějším sportům? 

Pak si Vás už teď našel model Oakley Radar EV Path, který byl speciálně vytvořen pro jakýkoliv typ sportu v oslňujících podmínkách. Nabízí široké zorné pole a vysoce kontrastní a ostré vidění na silném slunci. Materiál brýlí je tlaku odolný, lehký a zajišťuje pohodlné nošení celý den i díky protiskluzovým stranicím.

2. Potřebujete komfortní brýle na aktivní trávení volného času, ve kterých chcete ukázat osobitý styl?

Pak určitě volte nový lifestylový model Sutro OO 9406 05. Nabízí díky rozšířenému designu slunečních skel téměř neomezené zorné pole, skla Prizm zostřují vidění v jakémkoli počasí. Kouzlo brýlí je ale především v kombinaci originálního tvaru a neotřeleho zbarvení skel. Vybírat můžete z mnoha barevných kombinací rámů a skel zde.

3. Aktivně běháte nebo jezdíte na kole? Nebo obojí? 

Pak po Vás už teď pokukuje model Oakley Flight Jacket. Je vyroben přímo pro cyklisty a běžce. Odstranění horního rámu obruby zajistí neomezené zorné pole při pohledu vpřed, sluneční skla pak maximalizují kontrast, takže zlepší vidění na jakémkoliv povrchu. Pokud Vás omrzí barva skel, stačí skla vyměnit za jiná. Největší vychytávkou je nosník, který umožňuje změnit posazení brýlí na obličeji a zamezí tak mlžení skel.

4. Potřebujete brýle na sport, ale také do společnosti? Chcete v nich ukázat Vaší ženskost a osobitý styl?

V brýlích Oakley se shlédnou i ženy, které sledují aktuální módní trendy. Takové si určitě najde model Oakley Side Swept. Černá barva obruby s kovovými detaily v růžovo-zlaté barvě v kombinaci se zrcadlovými skly působí velmi vkusně, stylově a žensky. A to by nebyla značka Oakley, aby lifestylovým brýlím nezajistila maximální funkčnost, takže i u těchto brýlí najdete protiskluzové nosníky a flexi stranice.

Nakupte brýle Oakley v Easy Optic se slevou 20%!

Dobře vidět, dobře vypadat. To je naše motto a v případě brýlí Oakley to platí dvojnásob. Jsme brýlemi od této značky doslova posedlí, proto u nás najdete až 50 různých modelů, sportovních i lifestylových. Pokud hledáte výhodnou cenu brýlí, pospěšte si, v Easy Optic můžete brýle Oakley nyní získat se slevou 20%*.

Váš tým Easy Optic

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

*Slevová akce běží do 30.9. 2022.

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?