Můj účet
Přepnout menu
Seznamte se s novou kolekcí See Sun

Seznamte se s novou kolekcí See Sun

Je luxusní, jde ruku v ruce s nejnovějšími trendy, ale přitom je nadčasová. Řeč je o nové kolekci slunečních brýlí, která právě dorazila do našeho studia. Kochejte se, inspirujte se a oblečte své oči do nového kabátu. V létě si zaslouží vaši péči a pozornost ještě dvakrát tolik!

Ray-Ban Stripped Havana

Sluneční brýle Ray-Ban Square v žíhané hnědé barvě vychází z nejnovější kolekce Ray-Ban Eyeshape. Velký hranatý tvar čtvercových očnic evokuje retro 70. let a ve spojení se současnými trendy působí stylově a cool. Brýle vám budou slušet k elegantnímu outfitu, ale i k džínám a obyčejnému bavlněnému tričku. Koupit je můžete tady.

Vogue Transparentní růžová

Dámské sluneční brýle Vogue jsou reprezentantem rafinované ženskosti a elegance. Hluboký kočičí tvar brýlí a transparentnost vedou v žebříčkách trendovosti, růžová barva navíc brýle posune ještě o příčku výš v eleganci a hravé ženskosti. Světle hnědé polozrcadlové čočky pak doladí image elegantních i volnočasových outfitů. Líbí se vám? Prohlídněte si je tady.

Dolce & Gabbana Top Havana on Transp. Blue

Pánské sluneční brýle Dolce & Gabbana v netradiční kombinaci Havana barvy a transparentní tmavě modré vás nadchnou originálním designem inspirovaným nadčasovým modelem Aviator. Celoplastová obdélníková obruba s můstkem, spojujícím obě očnice, dává modelu nezaměnitelný vzhled. Na tmavě modrou část brýlí barevně navazují i sluneční čočky ve stejném odstínu. Jsou trendy a cool! Kupte si je tady.

Vogue Havana

Tyto dámské sluneční brýle Vogue Havana jsou reprezentantem rafinované ženskosti a elegance. Kočičí tvar brýlí a univerzální Havana barva vedou v žebříčkách trendovosti. Jsou velmi jednoduché, proto vám budou ladit se všemi vašimi outfity. Pořídit si je můžete tady.

Dolce & Gabbana Zlatá

V těchto luxusních slunečních brýlích Dolce & Gabbana, které kombinují zlaté očnice a černé plastové stranice, zaručeně vysoupíte z řady středního proudu. Zlatá barva brýle povznese na luxusní úroveň. Velké očnice ve tvaru kočičího oka se skly v šedém tónování podtrhnou a rozsvítí každý váš outfit a získají obdiv celého okolí. Brýle jsou navíc i praktické, stupeň zabarvení číslo tři velmi dobře chrání oči, silikonové nosníky zaručí pohodlné nošení po celý den. Prohlédněte si je tady.

Oakley Sutro Matná černá

Sluneční sporotvní brýle Oakley Sutro představují zcela novou nabídku pro ty, kteří chtějí při sportu nosit lifestylové brýle. Maska inspirována cyklisty nabízí díky rozšířenému designu velmi široké zorné pole a technologie čoček Prizm Road maximalizuje kontrast a vy se tak můžete pohybovat sebejistě na hladkém povrchu či jízdě na silnici. Kupte si je tady.

Ray-Ban Zlatá

Tento Ikonický model slunečních brýlí Ray-Ban je nástupcem klasických kulatých modelů. Přichází navíc s plochými čočkami a modrým gradientem a to působí v kombinaci se zlatými obrubami velmi stylově a šik. 2.stupeň zabarvení skel vám umožní pohodlné vidění i v prudkém slunci. Tento model by měl být základem každého moderního šatníku. Chcete takové? Klikněte sem.

Dolce & Gabbana Černá

Tyto luxusní sluneční brýle Dolce & Gabbana jsou pro milovnice módních trendů jako dělané. Výrazné brýle v retro stylu na vás dýchnou ženskostí a smyslností. Nestárnoucí černá barva stylově dotáhne každý váš outfit. Prohlédnout si je můžete tady.

Ray-Ban Bordó metalická

Sluneční brýle Ray-Ban JUSTIN vás nadchnou unikátním retro designem inspirovaným klasickým modelem Wayfarer. Výrazná obdélníková obruba se širokými stranicemi dává modelu Justin nezaměnitelný vzhled. Je to klasika, která by vám neměla chybět. Koupit si je můžete tady.

Jak se vám tato kolekce slunečních brýlí líbí? Přijďte se na jednotlivé modely podívat na vlastní oči k nám do studia nebo si je kupte online:-)...

Váš tým Easy Optic

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?