Můj účet
Přepnout menu
 Ray-Ban EVERGLASSES

Ray-Ban EVERGLASSES

 

S postupně se vyvíjející dobou je třeba více chránit svůj zrak před modrým světlem vyzařujícím z digitálních zařízení, které používáme každý den nebo také před škodlivými UV paprsky, kterým jsme vystaveni pokaždé, když opouštíme své domovy. Na to reaguje značka Ray-Ban novou kategorií brýlí  Ray-Ban EVERGLASSES.

Ray-Ban EVERGLASSES jsou brýle pro každodenní nošení, které jdou ruku v ruce s módou a  zároveň  nabízejí 100% ochranu vašich očí. A to i pro ty, kteří žádné dioptrie nepotřebují. Vysoce kvalitní čočky v ikonických modelech značky, která chrání náš zrak už od roku 1937. Vyberte si ze tří kategorií řady EVERGLASSES svůj každodenní ochranný doplněk, bez kterého už nebudete chtít být.

 

 

EVOLVE : Uvnitř čiré, venku tmavé. 

První kategorií jsou samozabarvovací čočky s patentovanou technologií, která se rychle adaptuje světelným podmínkám. Skla se mění z čiré barvy do šedé a nabízí 100% ochranu proti UVA a UVB slunečním paprskům. Autenticitu čoček zajišťuje logo v pravém rohu a gravura na levé čočce. Vy tak můžete mít své oblíbené brýle stále na očích, ať už se pohybujete kdekoliv, aniž byste museli mít s sebou dva páry brýlí.

 

 

 

Tyto čočky můžete mít i v trendsetovém modelu RAY-BAN SQUARE 1971-V který byl součástí jedné z oblíbených Easy Optic kolekcí a představila vám je půvabná Česká Miss Earth 2015 @karolinamalisova. Jemné kovové brýle s nápaditým retro tvarem doplní skvěle jakýkoliv outfit a budou vypadat fantasticky ať už jako čiré a nebo sluneční brýle.

 

 

 

 

 

 

 

 

ČIRÉ: transparentní skla s UV ochrannou

Pokud nejste fanoušky samozabarvovacích brýlí, ale přesto byste si chtěli pořídit své EVERGLASSES, je tu možnost i čirých, tzv. bezbarvých skel, které vám poskytnou také 100% UV ochranu ve stylových modelech oblíbené značky, které byly dosud pouze jako sluneční brýle.

 

 

Bestseller Ray-Ban Justin poprvé v čiré podobě. Pro milovníky výrazných brýlí bude tento model z ikonické Wayfarer family jasnou volbou. Brýle jsou stabilní a velice pohodlné pro každodenní nošení. Díky své velikosti vám nabízejí perfektní ochranu celého obličeje.

 

S OCHRANOU BLUE-LIGHT 

Mobilní telefony, obrazovky s reklamou nebo televize, notebooky a stolní počítače - tato zařízení nám rozhodně v dnešní době nejsou cizí. Pokud chcete svůj zrak chránit před škodlivou složkou modrého záření, kterému jsme jejich používáním vystaveni, pak je tu třetí řada EVERGLASSES brýlí, která se o blokaci této složky postará. V této kategorii si můžete vybrat jak čirou tak i samozabarvovací variantu, kterou jsme vám představili v předchozích odstavcích článku. 

 

 

 

Pokud chcete vidět kompletní nabídku EVERGLASSES brýlí, kontaktujte nás prosím nebo se na ní zeptejte u nás v Easy Optic Studiu.

 

Co na to říkáte? Stanou se brýle neodmyslitelným a důležitým doplňkem i u vás?

 

 

 

 

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?