Můj účet
Přepnout menu
Připravte se na podzim

Připravte se na podzim

Konec léta už je ve vzduchu! S nadcházející změnou ročního období možná přemýšlíte o obměně svého šatníku včetně nových doplňků a brýlí. Úspěch je totiž v sladěných detailech. Jaké brýle se vám budou během letošního podzimu hodit? Pojďte se na něj připravit společně s námi.

Zemité barvy vedou!
Trendy letošního podzimu se v jednom shodují. S barvami země budete držet krok. Zemité barvy odráží barevné spektrum, které se přirozeně vyskytuje v půdě. Proto mezi ně patří všechny odstíny šedé a hnědé. Módní svět ale mezi zemité barvy řadí také oranžovou, červenou a další podzimní odstíny. Pojďme se podívat na pár možností, které si u nás můžete pořídit a ve kterých se budete cítit pohodlně nejen uprostřed barevného listí.

Dámský model Dolce & Gabbana DG 3324 je na letošní podzim jak dělaný. Klasika s lehkým náznakem kočičího oka se bude hodit ke všem podzimním outfitům.


DG3324

Pánové by potom mohli ocenit model Prada PR 12W s obroučkami čtvercových tvarů, který je ze strany doplněný decentní kovovou vsadkou s logem.

PR12W

A protože mezi zemité barvy patří také oranžová, máme pro vás přichystaný i model v této barvě. Je jím Prada PR 07, který rozzáří váš den během deštivých podzimních chvil.

PR07V

Pokud máte rády kombinaci zemitých barev s kovem, pak je tu pro vás model Dolce & Gabbana DG 3325. Havana barva se v něm střídá s transparentní hnědou a je doplněná zlatými stranicemi. Bude tento model váš podzimní “must have”?

DG3325

V jednoduchosti je krása! A nic jednoduššího než pánský model Dolce & Gabbana DG 5044 už zkrátka nenajdete. Můžete si vybrat matnou šedou nebo hnědou barevnou variantu. Obě dvě splňují podzimní módní diktát. A rozhodně nejen ten. Tyto obroučky jsou prostě nesmrtelné.

DG5044

A jak na podzimní sluníčko?
Podzim není jen o popíjení horkého čaje a sychravém počasí. Když se do toho podzimní slunce opře, určitě uvítáte šik ochranu vašich očí.

Ani u slunečních brýlí nic nezkazíte odstíny země. Naším prvním tipem je Dolce & Gabbana DG 4286 v šedohnědé barvě s hnědým gradientem v brýlových čočkách.

DG4286

Náš výběr uzavřeme modelem Dolce & Gabbana DG 2268, který má rovněž hnědý gradient a jemné hnědé obroučky jsou doplněné zlatou aplikací. My jsme na letošní podzim připraveni. A vy?

dolce gabbana sunglasses dg2268

Mějte nás na očích! Sledujte náš Facebook a Instagram, kde najdete trendy inspiraci, akční nabídky a další novinky ze světa brýlí.


Váš Tým Easy Optic



Použité obrázky: archiv Easy Optic

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?