Můj účet
Přepnout menu
Oslňte svými brýlemi jako Tomáš Arsov

Oslňte svými brýlemi jako Tomáš Arsov

Představitelem letošní kolekce dioptrických brýlí od Easy Optic se stal známý kadeřník a také česká módní ikona Tomáš Arsov.  S Easy Optic vyzkoušel nejrůznější tvary a styly brýlových obrub, od moderních po retro, odvážných i klasických. Posuďte sami, jaké mu sluší nejvíc. A jaké brýle by se vyjímaly skvěle na vašem obličeji? 

Chcete se trošku odlišit? Tomáš určitě, proto vyzkoušel neotřelé brýle Dolce & Gabbana DG 5068, ve kterých vypadá jako "pan božský". Brýle ihned zaujmou okolí svým oktagonálním tvarem a polotransparentní šedo-černou barvou.

Tak tomuhle říkáme retro look! Masivní, obdélníková obruba s dvojitým můstkem ve stylu klasických Ray Ban Aviatorek RB 4356 je prostě top kousek. Obruby se stanou vaším nepostradatelným módním doplňkem stejně tak jako u Tomáše.

Dioptrické brýle Vogue VO 5403 2972 se čtvercovými očnicemi ve stylovém dvoubarevném transparentním provedení jsou opravdu odolné a navíc velmi elegantní. Jako je sám Tomáš. Pokud sázíte na odolnost a kvalitu materiálu, tyto  obroučky se stanou jednoznačně vaší volbou.

Taky se už vidíte na  dovolené? Procházíte se po pláži a hledáte, kde se smočit? Pak rozhodně potřebujete vhodný doplněk a pomocníka. Tím mohou být právě dioptrické brýle Oakley OX 5132 09 v tmavě modré barvě. I kdyby vám spadly na zem, nemusíte si dělat starosti. Jsou vyrobené z titanu a tudíž velmi odolné.  Navíc díky svému klasickému tvaru padnou nejen Tomášovi.

Jaké brýle jsou vaším favoritem? Nebo máte zálusk ještě na další zajímavé kousky od Easy Optic? Pak mrkněte na online nabídku pánských dioptrických a slunečních brýlí nebo nás navštivte v oční optice Easy Optic v centru Prahy. 

Všechny novinky ze světa Easy Optic najdete také na FB a IG .

Mějte nás na očích.

Váš tým Easy Optic

 

 

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?