Můj účet
Přepnout menu
Oakley brýle pro mladé dobrodruhy

Oakley brýle pro mladé dobrodruhy

To, že je značka Oakley špičkou ve svém oboru a vyrábí prvotřídní brýle pro sportovce, určitě víte. Ale o tom, že má svoji kolekci také pro aktivní děti, jste možná ještě neslyšeli. Oakley experti dokázali přizpůsobit své inovativní technologie a přenést je i na obroučky určené pro menší obličeje. Modely, které u nás najdete, jsou vhodné především pro děti ve věku 9 až 14 let. Máte jednoho takového sportovce doma? Přečtěte si, jaké brýle mu pomohou k ještě lepším výkonům ať už při sportování nebo při hraní na hřišti.


Celá kolekce Oakley Youth kombinuje ochranu, odolnost, pohodlí a stylové prvky tak, aby mohla nabídnout mladým hvězdám bezkonkurenční brýle. Máte tak skvělou příležitost poskytnout vašim dětem stejnou kvalitu, jakou využíváte s Oakley brýlemi vy.

Ať už vaše dítě sportuje nebo ne, pravděpodobně už jste se setkali s rozbitými obroučkami. Abyste si zachovali klid v duši i v peněžence, podívejte se s námi na seznam těch nejodolnějších brýlí pro děti.

Oakley Crosslink XS
Tyto obroučky vznikly, když se inovátoři v Oakley rozhodli zmenšit velikost jednoho z nejoblíbenějších funkčních modelů tak, aby byl vhodný i pro malé obličeje. Jedná se o odolné, multifunkční obroučky. Malí sportovci je jen tak nerozbijí a mohou je nosit na fotbal, atletiku nebo prostě jen tak, když si venku hrají se svou partou. Nosí někdo u vás v rodině oblíbený model Crosslink OX8090? Potom by mohla být jeho zmenšená dětská varianta jasnou volbou.  
 Oakley Crossling XS


Oakley Marshal XS
Všechno, co milujete na modelu Oakley Marshal, jen v menším provedení. Díky konstrukci Three Point Fit perfektně sedí na obličeji, nekloužou a zvládají bez problémů každodenní aktivity mladých dobrodruhů.

Oakley Marshal XS


Oakley Field Day
Model, který u nás najdete v několika výrazných barevných provedeních. Zářivé barvy a patentovaný materiál O-Matter s protiskluzovými koncovkami, to je žhavý kandidát na oblíbené brýle.

Oakley Filed Day
Pokud víte, že by u vás doma brýle zabodovaly i pod stromečkem, ale na takový dárek si netroufáte, můžete vyzkoušet naše dárkové poukazy. Mají platnost půl roku a můžete nechat malé módní odborníky, ať si vyberou podle vlastního stylu a vkusu.

dárkový poukaz

Mějte nás na očích! Nezapomeňte sledovat také náš Instagram a Facebook a nenechte si ujít další novinky ze světa brýlí.


Váš Tým Easy Optic

 

použité obrázky: archiv Easy Optic, unsplash.com

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?