Můj účet
Přepnout menu
Jaké jsou trendy slunečních brýlí pro rok 2021?

Jaké jsou trendy slunečních brýlí pro rok 2021?

Slunce nám začalo konečně klepat na dveře a s ním i naše oblíbená sezona slunečních brýlí. Jaké jsou aktuálně v kurzu? A jak vybrat ty správné, ať už je nosíte do města, na sport nebo je pro vás nejdůležitější luxusní look? Na to všechno se dnes podíváme a přidáme pořádnou dávku inspirace, ať jste na sluneční paprsky letos dobře připraveni.


Trendy slunečních brýlí by měly být inspirativní a pro letošní rok to rozhodně platí. V roce 2021 bodují světlé a pastelové barvy, oversized velikosti ale i vintage klasika. U tvarů se můžete kreativně vyřádit třeba v extra úzkých obroučkách, v obdélníkových tvarech nebo v brýlích ve tvaru kočičích očí. A z čeho tedy konkrétně vybírat?

Retro forever! Sluneční brýle Vogue VO5354-S splňují hned několik kritérií letošního fashion diktátu. Retro styl inspirovaný Sophií Lauren, masivní obroučky a bílá barva, která projasní tvář. Sluneční brýle jsou sice malým módním doplňkem, ale rozhodně nepřehlédnutelným. A u tohoto modelu to platí dvojnásob.

vogue sunglasses

U značky Vogue ještě chvíli zůstaneme. Model Vogue VO5294-S v transparentní růžové totiž rozhodně stojí za zmínku. Dominantní tvar kočičích očí ve světlém provedení reprezentuje ženskou rafinovanost a eleganci. Mimochodem, věděli jste, že za vznikem “cat-eye” obrouček stojí americká umělkyně Altina Schinasi, která se nechala v 50. letech inspirovat benátskými maskami? Hledala tehdy způsob, jak navrhnout brýle, které by byly ženské a atraktivní zároveň. I když cesta k jejich výrobě byla dlouhá, časopis Vogue ji tenkrát označil za revolucionářku ve svém oboru. O tom, že měl pravdu, vypovídá fakt, že jejich výběrem neuděláte chybu ani v letošním roce.

vogue sunglasses


Retro styl ve světě brýlí nevyšel vlastně nikdy z módy. Kulaté obroučky nejrůznějších materiálů i barev nosí každý den nejen celebrity na celém světě. A značka Ray Ban o tom ví své. Unisexové brýle RB 8147 jsou exkluzivním kouskem z kolekce Ray-Ban Titanium vyrobené v Japonsku. Kromě jejich nadčasovosti si můžete být jisti i tou nejvyšší kvalitou.

ray-ban titanium


Kdo má ale zalíbení v ostřejších hranách, letos zoufat nemusí. Obdélníkové sluneční brýle jsou totiž taky v kurzu. Přidejte k tomu ještě lehký šedo-hnědý šik gradient, oversized velikost a značku Dolce Gabbana a model DG 4286 na světě. Tenhle kousek se dá kombinovat s čímkoliv a můžete si být jisti, že díky němu pozvednete o třídu výš jakýkoliv outfit.

dolce gabbana sunglasses


Spojitost se sportem značce Oakley nikdo neodpáře. A to je dobře. Pokud hledáte kvalitní brýle na sport, které ale zároveň sledují trendy, mohl by vás zajímat model Oakley OO 9434. A to ať už se chystáte běhat, jezdit na kole nebo si jen tak užívat procházky v přírodě. Brýle navíc disponují patentovanou technologií Prizm, která zvyšuje viditelnost i kontrast a vy tak budete mít jasno při jakémkoliv počasí.

oakley sunglasses


Líbí se vám některé z našich modelů, ale náš showroom je pro vás z ruky? A slyšeli jste už o našem virtuálním online zrcadle? Díky němu můžete všechny vaše favority vyzkoušet z pohodlí vašeho domova.


Váš Tým Easy Optic


Použité obrázky: archiv Easy Optic

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?