Můj účet
Přepnout menu
Jaké brýle se hodí pro vaši osobnost?

Jaké brýle se hodí pro vaši osobnost?

Každý z nás jsme úplně jiný. Nemyslíme tím jen náš vzhled, ale také naši osobnost. Buďte hrdí na to, kým skutečně jste. Brýle nejsou jen módním doplňkem, jejich správný výběr nabízí nekonečné možnosti, jak vyjádřit vaši osobnost. Pojďte se s námi podívat na pár modelů z Easy Optic, které vám pomohou podtrhnout vaše skutečné já.

Brýle jsou jednou z prvních věcí, kterých si lidé na naší tváři všimnou. Chcete, aby budily dojem extroverta, módní ikony nebo elegantní podnikatelky? Co o vás obroučky mohou vlastně říkat? Čtěte dál.

Brýle pro kreativní duše
Jednou z možností, jak ukázat svou kreativitu, jsou moderní a klasické tvary v silnějších plastových obroučkách, které mohou být často i v barevných provedeních. Jaké modely si pod tím můžete představit?

Umělecky založení lidé často milují barvy. Jste jedním z nich? Pak by vás mohly zajímat brýle Prada PR 11W v transparentním jantarovém provedení.

prada

Dalším naším tipem jsou pánské Dolce & Gabbana DG5068. Šedo-černé plastové obroučky z nejnovější kolekce mají tvar oktagonu. Jejich výhodou je také to, že jsou vhodné i pro vyšší dioptrie.

dg5068

Brýle pro minimalisty
Máte rádi jednoduchá, nekomplikovaná, ale zároveň originální řešení? Často sníte a líbí se vám světlé a jemné barvy? Pokud zní většina odpovědí na předchozí otázky ano, pak by vás mohl zaujmout model PRADA PR 60W, který všechna zmíněná kritéria splňuje.

pr60wv

Brýle s nábojem ženské energie
Kočičí obroučky jsou známé tím, že dodají každému outfitu velkou dávku ženské elegance a retro nádech. Tento model PRADA 19W v bordó odstínech je pro všechny z vás, které jste rády středem pozornosti, protože s těmito brýlemi vás jen tak někdo nepřehlédne.

pr19w

Pokud výrazné barvy pro vás nejsou tím pravým, nemusíte ztrácet hlavu. Romantická černá krajka je další způsob, který podtrhne vaši ženskost a je velmi originální. Model DOLCE & GABBANA DG 3334, je náš žhavý tip. Co na něj říkáte?

dg3334

Brýle pro business ladies
Pro všechny, pro které je business casual dress code denním chlebem, je tu model DOLCE & GABBANA DG3322. Tvídový design je velmi praktická, ale i elegantní volba pro ženy, jejichž kalendář je nabitý pracovními schůzkami.

dg3322

Mějte nás na očích! Pro další dávku inspirace a novinek ze světa brýlí nezapomeňte sledovat taky náš Facebook nebo Instagram, těšíme se na vás!


Váš Tým Easy Optic


Použité obrázky: archiv Easy Optic

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?