Můj účet
Přepnout menu
Jak si vyšperkovat svůj letní instagramový profil?

Jak si vyšperkovat svůj letní instagramový profil?

Koupili jste si své vysněné sluneční brýle? Pokud ano, nezapomeňte ukázat svůj nový fashion úlovek na instagramu. Selfie na instagramu stále vede, ale nebojte se také oslovit někoho ze svého blízkého okolí, aby vám s vyfocením opravdu stylové fotky pomohl. Pózování s trendy slunečními brýlemi je jedním z nejjednodušších způsobů, jak udělat zajímavou letní fotku a vyšperkovat tak svůj profil.

Jak tedy dosáhnout dokonalého snímku? Většinou jde o kombinaci zajímavého objektu, vhodně vybrané palety barev a ideálního osvětlení. Zajímavým objektem jsou určitě vaše sluneční brýle, se kterými bez námahy dosáhnete působivého efektu.

Jak pózovat s brýlemi

Ideální pár brýlí už máte. Brýle nemusí mít nutně extravagantní design nebo styl, ale měly by v rámci záběru vyniknout. Dobré je pózovat s brýlemi před pozadím, které je barevně podobné vašemu oblečení a zároveň kontrastní k barvě brýlí. Díky tomu váš módní doplněk lépe upoutá zájem sledujících.

Zasněný pohled "do dálky" funguje. Profilová fotka s brýlemi umístěnými těsně pod kořenem nosu a mírně nakloněný obličej. Díky této romantické a svůdné póze budete vypadat  elegantně a žensky.

Pohrajte si s brýlemi 

Skvělým způsobem, jak pózovat s brýlemi, je držet je nebo s nimi manipulovat ve vzdálenosti od obličeje, zatímco obličej nakloníte směrem dolů. Tato póza vytváří dojem upřímného snímku s nádechem vážnosti. Přidaný pohyb do snímku vnese určitý charakter a hloubku a díky tomu bude fotka lehce zapamatovatelná.

Upozornětě na brýle

Položte paže nebo ruce tak, aby rámovaly váš obličej a staly se tak spolu s brýlemi ústředním bodem snímku. Dotykem jednoho ze spánků nebo umístěním předmětu vedle obličeje můžete v záběru vytvořit vodící linie, které na brýle upozorní. Můžete použít funkci portrét, která rozostří pozadí a zaměří se na nejbližší objekt snímku.

Také si můžete pohrát se světlem, aby vynikly brýle a zároveň se přidal hravý odraz. Dívejte se při fotografování směrem ke zdrojům světla, jako jsou slunce, jasná obloha nebo neonové nápisy. To dodá vaší póze s brýlemi umělecký a estetický nádech a vytvoří z ní neodolatelnou instagramovou fotku.

Sluneční brýle jsou zkrátka zábavným doplňkem, který  vylepší vaše fotky a instagramový image, ale hlavně vás bude bavit.

S výběrem vám rádi v Easy Optic poradíme a pomůžeme vám najít dokonalý kousek, ve kterém se budete cítit dobře. Udělejte si radost!

Mějte nás na očích na FB a IG a nenechte si ujít další novinky ze světa brýlí.

Váš tým Easy Optic

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?