Můj účet
Přepnout menu
Jak dopřát vašim očím maximální pohodlí?

Jak dopřát vašim očím maximální pohodlí?

Dnešní doba je snad víc než kdy předtím zaměřena na sledování obrazovek, ať už je to počítač, tablet nebo telefon. Celodenní zátěž našich očí se pak může projevit na jejich únavě nebo rozostřeném vidění. Téhle problematice se věnuje společnost ZEISS, která má na svědomí celou řadu inovativních řešení. Proč byste měli přemýšlet právě o této značce při výběru nových čoček do brýlí? Čtěte dál.


Carl Zeiss má za víc než 160 let svého fungování na svém kontě spoustu užitečných, inovativních a technologických vychytávek. Jednou z nich jsou brýlové čočky ZEISS Smart Life. Ocení je především všichni aktivní lidé, kteří jsou neustále v pohybu a kteří jsou zvyklí být stále online. Už dávno se totiž nedíváme na obrazovky digitálních zařízeních jen v pohodlí svého domova nebo u stolu v práci. Sledujeme je doslova za pochodu, když jdeme na tramvaj, na procházce nebo kdekoliv na cestách. Píšeme, scrollujeme a swajpujeme zcela automaticky. Mimochodem, věděli jste, že čteme mnohem rychleji text v telefonu než v běžné knize? Je to až 500 slov za minutu, zatímco u knihy je to zhruba 300.

SmartLife


Zajistit pohodlné přeostřování mezi online a offline světem je proto velmi důležité. Běžné brýlové čočky nejsou navrhovány tak, aby braly v potaz takový způsob dynamického sledování okolí. Společnost ZEISS a její produkt SmartLife má ale naštěstí tohle pod palcem a dokáže vás provázet vaším online životním stylem, ať už je jakkoliv náročný.

SmartLife


Technologie Smart View počítá totiž s tím, že rychle měníme pohledy do různých směrů, s tím, že čteme informace z menších zařízení a že často výrazně sklápíme zrak směrem dolů. Bere v potaz i fyzické změny a potřeby související s věkem. SmartLife čočky podporují vaše oči během celého dne a jsou navrženy pro kohokoliv zhruba od 20 let. Všechny čiré brýlové čočky mají navíc úplnou UV ochranu a chrání tak vaše oči před všudypřítomným UV zářením.

SmartLife


A teď trochu čísel. Společnost ZEISS při testování mezi uživateli zjistila, že 73 % respondentů na konci dne nepociťovalo namožení očí, 81 % respondentů potom zaregistrovalo snadnější pohled do všech směrů. A 3 ze 4 uživatelů si na nové brýlové čočky zvykli už během jednoho dne.

Na stránkách ZEISS si můžete vyzkoušet vyplnit interaktivní dotazník a zjistit tak více o svém zrakovém profilu a o tom, jaké čočky jsou pro vás nejlepší. Můžete se také zastavit u nás v showroomu a my vám s výběrem těch pravých rádi poradíme. Brýlové čočky si můžete nechat vyrobit podle tvaru vašeho obličeje, životního stylu i zrakových návyků. Jejich provedení je zcela jedinečné, stejně jako vy a vaše potřeby.


Váš Tým Easy Optic

Použité obrázky: oficiální stránky zeiss.cz

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?