Můj účet
Přepnout menu
Dámské kovové brýle jsou módním hitem č.1

Dámské kovové brýle jsou módním hitem č.1

Dioptrické brýle už dávno nejsou jen zdravotní pomůckou, která vám umožní lépe vidět. Více než kdy dřív se i nošení brýlí stává otázkou módy a vkusu. Zapomeňte proto na smutné vzpomínky z dětství, kdy si vás protivní spolužáci dobírali a místo jména vám říkali “Brejloune”. Objevte s námi dámské kovové brýle a vytřete všem posměváčkům zrak - do slova a do písmene!

Móda je velmi živelná a stále přichází s novými trendy. V oblasti optiky se proto i my těšíme z atraktivních modelů dioptrických brýlí světoznámých značek. A co budou letos dámy nosit nejvíce? No přece dioptrické kovové brýle!

KOVOVÉ BRÝLE PRO VŠECHNY VERZE VAŠEHO JÁ

Tyto designové kovové brýle si rozhodně zamilujete, pokud chcete být stylová a osobitá, zároveň ale vyžadujete maximální pohodlí a kvalitu. Jsou elegantní a jemně, avšak nepřehlédnutelně vyzdvihnou vaši ženskost. Budete se s nimi cítit přitažlivě i intelektuálně zároveň, zkrátka jedinečný mix premiantky i dračice.

Díky kovu jsou navíc brýle lehké, pevné a dobře tvarovatelné na nose i za ušima. A na tom přece také záleží! 

TO NEJLEPŠÍ ZE SVĚTA MÓDY V EASY OPTIC

V Easy Optic si nyní můžete vybrat z několika modelů těchto dámských dioptrických kovových brýlí za skvělé ceny! 

Mohou to být třeba tyto exkluzivní brýle Ray-Ban v úžasném odstínu růžového zlata. Díky kapkovitému tvaru očnic a romantickému odstínu růžového zlata rozzáří vaši tvář a podtrhnou vaši osobnost. Vemte si je třeba na rande s tím fešákem od vás z práce, vašemu svůdnému mrkání určitě neodolá!

Velmi luxusně a originálně působí i tyto černo-zlaté dámské kovové brýle značky Vogue. Nelze popřít, že Vogue prostě ví, co se nosí! Jemné kovové obruby ve tvaru motýlích křídel zaujmou na první pohled a nenechají nikoho na pochybách, že se v módě vyznáte. Ať už si je vezmete k elegantnímu kostýmku nebo džínám a tílku, budete nepřehlédnutelná. 

Že vám někdo řekl, že jsou to brýle po dědovi? Pak nic neví o žhavých módních trendech ani o Pradě! Tyto luxusní kovové brýle Prada v kombinaci žíhané Havana hnědé a světle zlaté barvy bude nadšeně nosit každá milovnice luxusu a originality. Kulaté očnice s retro dvojitým můstkem vyšvihnou váš image z předměstí Prahy až na mola italského Milána. 

I v dámských kovových brýlích najdete výrazné modely, jako například tyto červeno-zlaté brýle značky Ray-Ban. Ohnivě rudé brýle v retro kulatém tvaru budou slušet všem vášnivým a osobitým ženám, které se nespokojí s málem. Neseďte už v koutku a projevte své energické “já”. 

Jak vidíte, pro každé vaše “já” najdete v Easy Optic dokonalé dioptrické brýle. Stavte se u nás v oční optice v Praze a vyzkoušejte si je klidně všechny! S radostí vám poradíme a pomůžeme vybrat ty nejlepší.

Váš tým Easy Optic

Dobře vidět. Dobře vypadat. Easy.

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?