Můj účet
Přepnout menu
Co nového v naší Oakley rodině?

Co nového v naší Oakley rodině?

Kdo miluje hory tak ví, že příprava na ně se nesmí podcenit. A značka Oakley to ví zrovna tak. Pojďte se s námi podívat, co nového u nás od Oakley najdete a jak můžete jejich modely využít v nadcházejícím zimním období. Ať už během něj budete sportovat nebo si jen užívat horského vzduchu.

Oakley Clifden
Nehledě na to, jaké zrovna bude na horách počasí, určitě nebudete litovat, že máte tohoto pomocníka s sebou. Outdoorové sluneční brýle Oakley OO 9440 Clifden jsou určeny k ochraně před nepříznivými vlivy. Jednou z jejich hlavních předností jsou snímatelné boční kryty, díky kterým budete chráněni před oslněním slunečními paprsky ze všech stran. Pokud vyrážíte do vyšších nadmořských výšek, budou se vám hodit polarizované čočky. Snižují totiž míru oslnění, která se se stoupáním zvyšuje. Oakley Clifden disponují technologií Prizm Tungsten, která zajistí třetí stupeň zatmavení a chrání tak vaše oči. Vybrat si u nás můžete z černé nebo olivové varianty.

Oakley Clifden


Oakley Sutro
Jeden z Oakley bestsellerů tu s námi už nějaký ten pátek je. Sutro jsou modely určené pro všechny, kteří sportují a zároveň chtějí nosit lifestylové brýle. Jejich design vychází z 80. let a podél obou spánků je kromě jemných detailů vyražené i logo Oakley. My na tenhle model nedáme dopustit a tak se nám rodina Sutro brýlí rozrostla o nové členy. Kromě nebeské modré, matné karbonové a matné bílé teď u nás nově najdete dvě další varianty. Jaké?

Oakley Sutro TLD

Kolekce Troy Lee Designs
Troy Lee Design (TLD) je dnes již legendární americká motokrosová značka s originálním designem. Na obroučkách brýlí Sutro z TLD kolekce se barevné odstíny mění podle slunečního světla. Vyberete si Oakley Sutro OO 9406 TLD ve fialovou-zeleném provedení? Nebo raději červeno-zlatou variantu?

Oakley Sutro TLD

Oakley Kato
Oblíbený futuristický design Oakley Kato OO 9455 máme nyní nově také v černo-zlaté barvě. Je to model, který uvedli na trh letošní olympionici v Tokiu. Vy si ho teď můžete pořídit nehledě na to, jestli aspirujete na zlatou medaili nebo chcete dosáhnout nových osobních rekordů.

Oakley Kato Gold


Novinky v dioptrických brýlích
Pokud zrovna hledáte dioptrické brýle a Oakley je vaše srdcovka, pak tu pro vás máme na závěr dva tipy z naší nové kolekce. Jednou z nich je Oakley OX 8176 v transparentní cihlové barvě. Na nejvyšší kvalitu a lehký patentovaný materiál O-Matter se můžete spolehnout i v dioptrických modelech. Tyhle brýle s vám budou nosit samy.

Oakley OX 8176

Pokud máte raději tmavší tóny, přijďte si k nám vyzkoušet model Oakley OX 8168. Jedna z našich oblíbených barevných kombinací je tmavě hnědá decentně doplněná starorůžovou.

Oakley OX 8168

Mějte nás na očích! Nezapomeňte sledovat také náš Instagram a Facebook a nenechte si ujít další novinky ze světa brýlí.



Váš Tým Easy Optic



Použité obrázky: archiv Easy Optic, unsplash.com

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?