Můj účet
Přepnout menu
Chcete brýle ve velkém stylu?

Chcete brýle ve velkém stylu?

Velikost je zcela jistě jedním z faktorů, podle kterých si vybíráme brýlové obroučky. Dneska nebudeme troškařit a posvítíme si na ty největší velikosti neboli oversized. Velké brýle mají tu výhodu, že přes ně budete zaručeně dobře vidět a zároveň se drží posledních pár let na předních příčkách fashion trendů. Co dalšího o nich musíte vědět?

Na velikosti záleží
Jak už jsme naznačili v úvodu, velké brýlové obroučky s sebou nesou celou řadu výhod. Čím větší je plocha brýlových skel, tím větší je také vaše zorné dioptrické pole, což uvítají především všichni s vyššími dioptrickými hodnotami. Další výhodou je i větší ochrana před UV zářením a v neposlední řadě je to jistota, že se nejedná jen o módní výstřelek a vy tak s výběrem obrouček této velikosti neuděláte krok vedle. To vám koneckonců potvrdí i nahlédnutí do světa celebrit. Annie Hathaway ani Jennifer Lopez nemusíme představovat, velké obroučky si ale oblíbila celá řada dalších.

large glasses celebs

Předsudky stranou
Velké brýlové obroučky sedí na mnoho typů tváří. Rozhodně budou sedět všem, kteří mají širší obličej, ale nenechte se odradit ani pokud je vaše tvář drobnější. V takovém případě je jen potřeba zaměřit se s citem na tloušťku a odstín obrouček, které by měly ladit s vašimi vlasy, pletí a očima a dát pozor na to, aby brýle nebyly příliš dominantní. Pozornost na sebe totiž budou svádět tak jako tak, ale v tom je právě jejich kouzlo. A jakmile si je jednou oblíbíte, jen těžko je budete vyměňovat za nějaké menší.

Pokud s velkými dioptrickými obroučkami začínáte, určitě vyzkoušejte tenčí nebo světlejší obroučky. Máme pro vás na začátek hned dva parádní tipy.

Vogue VO 4140 jsou kovové brýle z kolekce topmodelky Gigi Hadid. Kombinace matné zlaté a žíhané hnědé je nadčasová a obruby s dvojitým zlatým můstkem jsou krásné a trendy zároveň. Nosit je můžete opravdu k čemukoliv a dost možná vám přirostou k srdci už při jejich prvním vyzkoušení.

vogueV04140



Pokud nejste fandové zlaté, nevadí. Alternativou pro vás může být další kousek z dílny Vogue v transparentním provedení. Vogue VO 5244 jsou vyrobeny z lehkého plastu a vínové stranice dodají šmrnc celkovému vzhledu.

Vogue_VO_5244


Co myslíte? Můžou být jedny z nich vaše první oversized brýle? Pokud jste si nevybrali, určitě se podívejte na naši celou nabídku obrouček velkých velikostí a pokud se vám některé z nich líbí, dejte nám vědět.

Mějte nás na očích! Sledujte náš Facebook i Instagram a nezmeškejte tak žádnou novinku ani akci z našeho světa. Nová kolekce a s ní celá řada tipů is coming soon!



Váš Tým Easy Optic


Použité obrázky: Pinterest a archiv Easy Optic

Vložit komentář

Pole označená jako "*" jsou povinná.

    Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
    Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?