Můj účet
Přepnout menu
Čas na nové dioptrické brýle. S kolekcí od Easy Optic je výběr snadný!

Čas na nové dioptrické brýle. S kolekcí od Easy Optic je výběr snadný!

Dámské dioptrické brýle, kdysi ženami poněkud zanedbávaný módní doplněk, právě teď zažívají boom. Dámy, i letos se můžete těšit na odvážné styly, tvary i barvy, od kulatých brýlí po hranaté, od moderních po klasické, neutrálních až po barevné. Pokud větší nebo barevné brýle nejsou vaším šálkem kávy, existuje spousta klasických tvarů, ze kterých si určitě vyberete! Znáte snad lepší doplněk, který okamžitě rozzáří váš vzhled, než nové stylové obroučky?

Luxusní dámské dioptrické brýle Prada VPR 01Y 09V-1O s černými hranatými obrubami kočičího tvaru jsou jedním z hlavních trendů letošního roku. V nich budete nepřehlédnutelná! Brýle zvýrazní obličej a doplní celkový outfit. Nebojte se přidat tento skvělý detail na závěr vašeho oblékání!

dioptrické bryle vogue

Která z nás by se nechtěla dívat na svět přes růžové brýle, že? A pokud jsou to transparentní růžové dioptrické brýle od slavné italské dvojice Dolce&Gabbana DG 5076, tak to platí dvojnásob. Tyto brýle jsou navíc způsob, jak vnést trochu zábavy a romantiky do běžného dne. Také budete nadšená z lehkosti brýlí, možná někdy dokonce zapomenete, že je máte na sobě.

diottriche bryle Dolce&Gabbana

Jste spíš na klasiku, ale rády byste svůj look pro tuto sezónu trochu ozvláštnila? Máte ráda spíš ležérní eleganci? Pak jsou tyto jemné kovové brýle Ray-Ban RB 6375 2982 v barvě bordó s klasickými kulatými očnicemi pro vás tou pravou volbou. Oslavte léto v bordó a bavte se!

ray ban dioptrické Bryce

Ráda byste u vašich brýlí zkombinovala klasický a zároveň chic look? Klasická černá barva brýlí Dolce&Gabbana DG3345 oživená bílými puntíky a kovové stranice ve zlaté barvě vaše přání určitě splní. Na večerní párty přidejte červenou rtěnku a váš look bude zkrátka dokonalý!

Retro je letos maximálně v kurzu! Luxusní kovové retro brýle Prada PR 55U 2AU-1O1 jsou na předních příčkách současných módních trendů. Ukažte každému svoji ženskost a originalitu s trendy kulatým tvarem brýlí!

Máte zálusk ještě na nějaké zajímavé kousky z repertoáru Easy Optic? Pak neváhejte vybírat z široké nabídky značkových dioptrických i slunečních brýlí.

Pokud to nemáte daleko do centra Prahy, rádi vám s výběrem osobně poradíme v nově otevřené oční optice Easy Optic.

Sledujte náš FB a IG a nenechte si ujít další novinky ze světa brýlí.

Mějte nás na očích.

Váš tým Easy Optic

 

Chcete zakoupit pouze obruby nebo také skla?
Chcete zakoupit pouze brýle nebo brýle včetně dioptických čoček?